SLIKA VREDNA 55 MILIONA EVRA: Zvezdin projekat koji je spasio klub!
Tezić i Lalatović, Foto: Starsport©

DAVNO BEŠE

SLIKA VREDNA 55 MILIONA EVRA: Zvezdin projekat koji je spasio klub!

Klinci koji su stasali u ozbiljne momke

Objavljeno:

Crvena zvezda se nalazila pred kolapsom, novac joj je bio preko potreban, pa se Zvezdan Terzić odlučio da u vatru baci decu iz omladinskog pogona i na taj način dođe do preko potrebnih para za funcionisanje kluba sa Marakane.

Luka Jović, Marko Grujić, Vukašin Jovanović, Vukan Savićević, Predrag Rajković i Mihajlo Ristić su postali projekat Zvezde. Crveno-beli su uspeli da zarade na njihovim prodajama novac koji je pomogao klubu da opstane, a oni su krenuli u "beli svet" za potragom svoje fubalske sreće.

Evo i fotografije koja nas je naterala da napišemo ovaj tekst i koja izaziva veliku nostalgiju kod navijača Crvene zvezde.

Prema specijalizovanom fudbalskom portalu Transfermarkt, šestorka sa slike ukupno vredi 55 miliona evropskih novčanica. Krenimo od najskupljeg i najpoznatijeg. Luka Jović trenutno vredi na tržišu 32 miliona evra, a odmah iza njega se nalazi Marko Grujić (14,5 miliona evra). Na trećem mestu je golman Remsa Predrag Rajković, čija je vrednost 5,5 miliona evra.

Vukašin Jovanović, fudbaler Bordoa, procenjen je na 2.4 miliona evra, dok Mihailo Ristić iz Monpeljea vredi 800 hiljada. Na kraju, na fotografiji se nalazi i Vukan Savićević, 26-godišnji fudbaler koji nastupa za Vislu, a njegova vrednost je 400 hiljada evra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.