IZGUBIO SAM 9:0, A ONDA ME JE POZVAO FERGUSON: Nikad se nismo upoznali, ali inspirisao me je da preokrenem stvari!
Foto: AP

sjajna priča

IZGUBIO SAM 9:0, A ONDA ME JE POZVAO FERGUSON: Nikad se nismo upoznali, ali inspirisao me je da preokrenem stvari!

Radi se o meču između Lestera i Sautemptona

Objavljeno:

Austrijski trener Ralf Haznhitl je otkrio neverovatnu stvar koja mu se dogodila nakon poražavajućeg poraza njegovog Sautemptona od Lestera sa čak 9:0.

- Sećam se poruke koju sam dobio od Aleksa Fergusona. Ne znam ga od pre i da nisam izgubio 9:0 verovatno nikad ne bih ni razgovarao s njim. Pretpostavljam da je to jedna od pozitivnih stvari iz tog rezultata. Stvarno mi je pomoglo to što mi se javio. Inspirisao me da preokrenem stvari - rekao je Ralf za "Skaj sports".

Lester je 25. oktobra prošle godine ostvario najveću gostujuću pobedu u istoriji Premijer lige, ali je uprava "svetaca" podržala svog menadžera.

U trenutku prekida sezone zbog pandemije koronavirusa, Sautempton je bio na 14. poziciji udaljen sedam bodova od zone ispadanja, devet kola pre kraja.

- Moram da im se zahvalim jer su bili zaista velika podrška. Rekao sam im: 'Da sam na vašem mestu, dao bih sebi otkaz'. Bili smo nemoćni, bili smo katastrofalni. Klub mi je rekao da znaju koliko sam ulažio u tim i da su 100 odsto uvereni da ću pronaći način da budemo uspešni - kaže Haznhitl.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.