MIHAJLOVIĆ BESAN KAO RIS: Ja još čekam novac, tražiću da vas izbace iz Evrope!
Foto: EPA/Giorgio Benvenuti

sa pravom

MIHAJLOVIĆ BESAN KAO RIS: Ja još čekam novac, tražiću da vas izbace iz Evrope!

Siniša Mihajlović je dobio spor protiv Sportinga na Arbitraži u Lozani, nakon što je u leto 2018. smenjen posle samo 12 dana

Objavljeno:

Siniša Mihajlović poslao je danas dopis u UEFA u kome je zatražio da se Sporting iz Lisabona izbaci iz Evrope, pošto mu do današnjeg dana, kada ističe rok, nije isplatio 3.000.000 evra na ime odštete zbog prerano raskinutog ugovora.

Iako su vodeći portugalski mediji objavili juče,uz citat izvora iz Sportinga, da je klub isplatio kompletno dugovanje Mihajloviću, to očigledno nije desilo pa je trener Bolonje morao da reaguje.

- Sporting mi do današnjeg dana nije isplatio novac. Od početka godine, otkako je dugovanje postalo pravosnažno, Portugalci su se konstantno trudili da odlože isplatu. U poslednjih nekoliko meseci dostavili su mi nekoliko predloga za poravnanje, ali mi je bilo jasno da je to samo način da se odloži isplata duga.

foto: EPA/Giorgio Benvenuti

- Zato sam i odlučio da potražim pomoć od UEFA. Tek tada počeli su da mi isplaćuju deo po deo. Ipak, ponašanje Portugalaca je neprihvatljivo i insisitraću od UEFA da mi isplate celu svotu. Idem do kraja, čak i po cenu da to znači izbacivanje Sportinga iz evropskih takmičenja - rekao je Mihajlović.

Podsetimo, Siniša Mihajlović je dobio spor protiv Sportinga na Arbitraži u Lozani, nakon što je u leto 2018. smenjen posle samo 12 dana.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.