ITALIJANSKI IGRAČ ZATEKAO SRPSKOG SUDIJU U ULICI CRVENIH FENJERA: Arbitar potvrdio strogo čuvanu tajnu uoči finala!
Zoran Petrović je pred finale Kupa UEFA zaista boravio u četvrti Crvenih fenjera, Foto: Printscreen/Youtube/Bez Cenzure - Zvanični kanal

posle 28 godina

ITALIJANSKI IGRAČ ZATEKAO SRPSKOG SUDIJU U ULICI CRVENIH FENJERA: Arbitar potvrdio strogo čuvanu tajnu uoči finala!

Kako kaže bio je samo u obilasku i nije se zadržavao

Objavljeno: 09:50h

Jedan od najboljih srpskih arbitara i svojevremeno jedan od najboljih fudbalskih sudija sveta, Zoran Petrović, našao se u središtu jedne vrlo pikantne priče, koju je sa javnosti podelio bivši fudbaler Paskvale Bruno.

Svojevremeno igrač Juventusa, se setio kako je u vreme dok je nastupao za gradskog rivala Torino, uoči meča finala Kupa UEFA protiv Ajaksa u Amsterdamu 1992. godine zatekao srpskog sudiju u čuvenoj četvrti "Crvenih fenjera".

- Nisam imao pravo nastupa zbog žutih kartona i zajedno sa Anonijem otišao sam da prošetam Ulicom crvenih fenjera. I šta mislite koga smo sreli tamo? Glavnog sudiju Petrovića i njegove pomoćnike - ispričao je slavni italijanski fudbaler za "Gazetu".

Zoran Petrović je potvrdio priču Paskvalea Bruna
Zoran Petrović je potvrdio priču Paskvalea Brunafoto: Starsport©

Da se zaista našao u to vreme u ulici u kojoj se uglavnom nalaze lokali u kojima borave "prodavačice ljubavi" (da ne kažemo javne kuće), potvrdio je i čuveni srpski sudija u izjavi za "Mondo", tako da je priča istinita.

- Lepo, bogami... Kako se Bruno baš toga setio... Pa nema šta, to mora da se prođe. Šta, to se brzo prođe, za 10 minuta. Bez zadržavanja - rekao je Petrović.

Znači bilo je sigurno bez zadržavanja?

- Pa bez zadržavanja, nego kako. Sudimo finale, nema opuštanja - rekao je Zoran Petrović.

Inače, tada su se igrala dva meča u okviru finala tog takmičenja, a na meču u Amsterdamu je bilo 0:0, pa je Ajaks zahvaljujući golovima u gostima (2:2) podigao pehar osvajača Kupa UEFA.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Mondo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.