Zvezdi propao veliki transfer!
Dejan Stanković, Foto: Starsport©

ŠTETA!

Zvezdi propao veliki transfer!

Što zbog novca, što zbog koronavirusa...

Objavljeno:

Crvena zvezda je još pre nego što je počela korona, bila zainteresovana da za 700.000 dovede štopera iz solunskog Arisa - Lindzija Rouza.

Francuz poreklom sa Mauricijusa bio je na radaru kluba iz Ljutice Bogdana, ali ne i Partizanovom, kako se prvo spekulisalo, ali od posla nije bilo ništa iako su crveno-beli hteli da plate finu svotu novca za njega.

Sve je propalo kada je uprava tima sa Marakane saznala da Aris za njega traži čak 1.000.000 evra.

Crvena zvezda je navodno Rouza nekoliko puta gledala uživo tokom sezone grčkog prvenstva, pre no što je s klupskog vrha stigla odluka da se sa čelnicima Arisa sedne za pregovarački sto i razgovara o uslovima za finiširanje posla.

Lindzi Rouz
Lindzi Rouz foto: Profimedia

Aris je Rouza doveo iz Lorijana prošlog leta za 170.000 evra i 25 odsto od naredne prodaje. Rouz sa Arisom ima ugovor do juna 2022. godine, međutim, otkako se sport ugasio posle uvođenja vanrednog stanja, solunski tim je zapao u tešku finansijsku situaciju.

Nemaju za plate, pare im trebaju, ali upravo zbog toga i žele da ovog momka prodaju za više od 700.000 evra. Na njihovu žalost, to će morati da sačekaju još malo, jer Zvezda toliko ne želi da plati.

Podsetimo, crveno-beli već imaju četiri štopera - Miloša Degeneka, Nemanju Milunovića, Srđana Babića i Radovana Pankova.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.