FUDBALER LIVERPULA UZ ĐOKOVIĆA PROTIV VAKCINE PROTIV KORONE: Odmah se našao na udaru legende engleskog fudbala
Dejan Lovren je protiv vakcine protiv koronavirusa, Foto: EPA/Peter Powell

Deli sličan stav

FUDBALER LIVERPULA UZ ĐOKOVIĆA PROTIV VAKCINE PROTIV KORONE: Odmah se našao na udaru legende engleskog fudbala

Hrvatski igrač je podržao stav kontroverznog političara Ivana Pernara

Objavljeno:

Sve je više poznatih sportista koji iznose svoj stav o vakcini protiv koronavirusa, nakon što je Novak Đoković rekao svoje trenutno mišljenje o tome.

Najbolji teniser sveta je pre nekoliko dana istakao da mu se ne dopada ideja, niti da želi da bude vakcinisan da bi mogao da igra na turnirima, te da će pomno pratiti situaciju šta se dešava oko razvijanja takve vakcine i sam će odlučiti da liće želeti da je ubrizga u svoj organizam.

Sa njegovim stavovima se slaže u neku ruku i Dejan Lovren, fudbaler Liverpula, koji je putem Instagrama podržao objavu kontroverznog hrvatskog političara Ivana Pernara.

Lovren je podržao emotikonima montažu Bila Gejtsa na kojoj drži špric, a na kojoj piše "Tvoje telo, moj izbor", što je jasna aluzija na to da milijarder, prema brojnim tvrdnjama, razvija svoju vakcinu na koronavirus u nekoliko laboratorija i da će vakcina koju bude razvio biti obavezna za sve., što znači da ljudi neće imati slobodu izbora.

Objava Ivana Pernara koju je podržao Dejan Lovren
Objava Ivana Pernara koju je podržao Dejan Lovrenfoto: Printscreen/Instagram

Na ovu njegovu objavu se nadovezao kontroverzni hrvatski političar Ivan Pernar, jedan od onih koji zastupaju "antivakserski stav".

- Uvek za slobodu izbora i protiv toga da vakcinisanje bude obavezno. Zato sam trn u oku svim mejnstrim medijima i njihovim sponzorima - napisao je Pernar, što je očigledno ono što i Lovren podržava.

U međuvremenu zbog ovakve objave hrvatskog fudbalera reagovala je i legenda engleskog fudbala Gari Lineker, koji se očigledno ne slaže sa ovakvim stavom.

- Bolje da onda odmah prestanemo sva testiranja i medicinska isprobavanja vakcine - poručio je Lineker.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.