ODBIO FENER I BEŠIKTAŠ ZBOG ZVEZDE: Napadač od kog crveno-beli mnogo očekuju!
Foto: Starsport©

velika nada

ODBIO FENER I BEŠIKTAŠ ZBOG ZVEZDE: Napadač od kog crveno-beli mnogo očekuju!

Imao je savršeni debi iza juga Marakane

Objavljeno:

Vanja Panić je momak za koga veliki broj vas nije ni čuo, ali polako, njegovo vreme tek dolazi.

18-godišnji napadać je stigao na Marakanu početkom godine iz ljubljanske Olimpije za 250 hiljada evra, iako je imao ponude Bešiktaša i Fenerbahčea. Momak rodom iz Kopera ističe da je to bila najbolja odluka u njegovoj karijeri.

– Kada su me agenti obavestili da imam ponude iz Turske i Crvene zvezde pitao sam ih za savet. Zajedno smo došli do zaključka da je dolazak u Zvezdu najbolji put za mene i sada čvrsto verujem u to. Mogu da kažem i da sam od malih nogu maštao o Zvezdi i samo sam čekao da transfer bude realizovan. Ovom prilikom želim da izrazim zahvalnost mojim agentima za sve što su uradili za mene i moju porodicu - kazao je Panić za SNPortal.

Panić je o Zvezdi govorio sa velikim poštovanjem.

- Crvena zvezda je veliki klub, sve je ovde na visokom nivou. Sve je brže nego u Sloveniji, nema šale, samo disciplina i rad, rad, rad. To daje rezultate, klub nije tek tako učestvovao u omladinskoj Ligi šampiona.

Na svom debiju protiv Vojvodine talentovani napadač je postigao dva gola.

– To je verovatno san svakog igrača Zvezde, pa i moj. Nadam se da ću dobiti takvu priliku i to što pre i obećavam da ću je iskoristiti na najbolji način. Sve zavisi od mene i naravno trenera, a do tada me očekuje naporan rad - zaključio je Panić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.