Ništa od Zvezde: Reprezentativac Srbije potpisao za Kopenhagen! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

grofova želja ostala neispunjena

Ništa od Zvezde: Reprezentativac Srbije potpisao za Kopenhagen! (FOTO)

Sjajni Andrija Pavlović potpisao je petogodišnji ugovor sa šampionom Danske
Objavljeno:

Jedan od najboljih srpskih napadača i reprezentativac naše zemlje, Andrija Pavlović, novi je fudbaler Kopenhagen potvrdio je njegod sada već bivši klub Čukarički. Sportski direktor "brđana", Vladimir Matijašević, nije želeo da govori o novcu i visini transfera, kao ni budućoj plati mladog centarfora, ali je potvrdio da je ugovor potpisan na pet godina.

foto: Promo
Pavlović je skrenuo pažnju na sebe sjajnim igrama na startu prošle sezone i tokom čitavog proleća kada je rešetao mreže Crvene zvezde i Partizana, a takve partije nisu izmakle ni selektoru Muslinu koji ga je pozvao u nacionalni tim. -Presrećan sam. Kopenhagen je klub sa fenomenalnim rezultatima. Višestruki je šampion svoje zemlje, stalno je prisutan u Evropi, gde ima odlične rezultate. Verujem da će ovo biti još jedan značajan korak za moju karijeru. Na meni je da radim dalje i da dokažem da nisam ovde slučajno.
foto: Promo
- Hvala Čukaričkom i svima u klubu na svemu što su uradili za mene proteklih godina. Imao sam odličnu sezonu, debitovao u reprezentaciji i sada odlazak u inostranstvo. Želim Čukaričkom sve najbolje u narednoj sezoni i navijaću za moje nekadašnje saigrače svim srcem - kazao je Andrija Pavlović. Na kraju je danski šampion izašao kao pobednik u trci za njegov potpis, a podsećamo da je Čukarički odbio milionsku ponudu bečkog Rapida za njega, dok ga je u svojim redovima želela i Zvezda.
foto: Dado Đilas
(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.