ZVEZDA I TRANSFER GRUJIĆA: Lepe vesti za sve navijače tima sa Marakane!
Foto: Starsport©

transfer

ZVEZDA I TRANSFER GRUJIĆA: Lepe vesti za sve navijače tima sa Marakane!

Liverpul je ranije postavio cenu od 20.000.000 evra, malo je verovatno da bi sada toliko mogli da dobiju usled krize

Objavljeno:

Sve je izvesnije je da će Marko Grujić ovog leta promeniti sredinu, ali ovoga puta ne kao pozajmljeni fudbaler Liverpula.

Grujić je u Herti imao zapaženu ulogu, a s obzirom da Crvena zvezda ima 10 posto od narednog transfera crveno-beli trljaju ruke i pažljivo isčekuju transfer sezonu.

Malo je verovatno da će Jirgen Klop na ‘Enfild’ vratiti Srbina, te će najverovatnije uslediti prodaja. Za njegove usluge zainteresovan je Ajntraht koji bi se ponovo rado okrenuo oprobanom receptu i doveo srpskog fudbalera. Za sada treba sačekati kako bismo videli koliko će pandemija umanjiti vrednost fudbalera.

foto: Starsport©

Liverpul je ranije postavio cenu od 20.000.000 evra, malo je verovatno da bi sada toliko mogli da dobiju usled krize. Svejedno, Crvenoj zvezdi će 10 posto od eventualnog transfera dosta pomoći u ovoj situaciji.

Crvena zvezda neće imati dalje koristi od prodaje Uroša Račića. Kada je Valensija kupovala mladog reprezentativca Srbije, pred crveno-bele je stavila dve opcije.

Da transfer iznosi 1.700.000 evra uz dalje procente, ili 500 hiljada više bez budućih postotaka. Na kraju su rukovodioci Crvene zvezde izabrali drugu opciju, jer je malo ko verovao da će se Račić brzo razviti u igrača koji će imati zapaženu ulogu na tržištu.

foto: Starsport©

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.