ODVEDEM SINA NA TRENING, PA MI DOĐE DA PLAČEM: Zbog Rome bih odsekao nogu, ali tamo više ne ulazim - to bi me ubilo
Foto: EPA / Salvatore Di Nolfi

emotivno

ODVEDEM SINA NA TRENING, PA MI DOĐE DA PLAČEM: Zbog Rome bih odsekao nogu, ali tamo više ne ulazim - to bi me ubilo

Legenda Rome otišla je u penziju u 40. godini, kada je klub odbio da mu ponudi novi ugovor

Objavljeno: 23:18h

Legenda Rome Frančesko Toti je napustio klub pre par sezona i to u vreme kada uopšte nije bio u dobrim odnosima sa upravom.

On je u razgovoru sa Lukom Tonijem putem Instagrama ispričao kako se oseća vrlo loše zbog toga.

- Gledaj, sve dok je situacija takva, neću kročiti u Trigoriju. Svaki put kada ostavim sina Kristijana na trening, ostanem ispred kapije. Ponekad sedim u kolima i ​​plače mi se kada pomislim da, nakon 30 godina koliko sam tu proveo, sada ne mogu ni nogom da zakoračim tamo. Otišao sam i to je to. Još uvek imam sjajne prijatelje i oni dolaze ispred kapije da pozdrave. Sa vremena na vreme, moj sin traži da uđem da ga gledam kako igra, ali ja ne mogu. To bi me ubilo.

foto: EPA/Simone Arveda

Legenda Rome otišla je u penziju u 40. godini, kada je klub odbio da mu ponudi novi ugovor.

- Nisam želeo da prestanem da igram. Fizički sam bio u dobroj formi, pa zašto bih? Nije da sam želeo stalno da igram ili sam pokušavao da prisilim bilo koga da me ubacuje Bio bih srećan da sam ostao deo ekipe u svlačionici, pomažući treneru u teškim trenucima, radeći sa mlađim igračima kako bih preneo svoje iskustvo. Svaki put kada bih ušao sa klupe, stadion bi upalio i ta atmosfera je pomagala svima. Svemu je kraj, nisam glup, ali problem je u tome što su mi neki ljudi rekli da će to biti moja odluka, a zatim su me odgurnuli u stranu. Bila sam uznemiren zbog toga, jer bi zbog Rome odsekao i nogu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.