SAVIĆEVIĆ IMA NEŠTO DA PORUČI: Kako UEFA kaže, tako ćemo i da uradimo!
Savićević i Kokeza, Foto: Dado Đilas

izjava

SAVIĆEVIĆ IMA NEŠTO DA PORUČI: Kako UEFA kaže, tako ćemo i da uradimo!

- Savez radi smanjenim kapacitetom, jer nema takmičenja, nema aktivnosti nacionalnih selekcija, pa ni razloga da svi dolaze na posao. Nadam se da ćemo sve ovo brzo proći da ćemo moći da se vratimo normalnom životu

Objavljeno:

Prvi čovek fudbalskog saveza Crne Gore, Dejan Savićević, obavestio je javnost o poslednjim informacijama po pitanju nastavka šampionata u Crnoj Gori.

Čuveni Crvene zvezde potvrdio je stalnu komunikaciju sa UEFA, ali nije želeo da licitira sa potencijalnim datumom nastavka sezone.

- Videćemo kada sve ovo stane, da li ćemo moći da odigramo ili nećemo. Kao i ostali savezi, sve ćemo odlučiti kroz komunikaciju sa UEFA. U ovom momentu je teško i nezahvalno govoriti o nastavku takmičenja. Imali smo već nekoliko sastanaka sa UEFA putem video linka, nova sednica je zakazana za narednu nedelju - izjavio je za RTCG i dodao:

- Savez radi smanjenim kapacitetom, jer nema takmičenja, nema aktivnosti nacionalnih selekcija, pa ni razloga da svi dolaze na posao. Nadam se da ćemo sve ovo brzo proći da ćemo moći da se vratimo normalnom životu - rekao je popularni Dejo.

foto: Dado Đilas

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.