KO JE REKAO IKARDI? I Laveci preoteo devojku najboljem drugu, a to mu nije prvi put! Gori je od Maura!
Ezekijel Laveci je preoteo Nataliju Borhes svom najboljem prijatelju, Foto: Printscreen/Instagram/natalia_borges/pocho22lavezzi

To je izgleda trend u argentini

KO JE REKAO IKARDI? I Laveci preoteo devojku najboljem drugu, a to mu nije prvi put! Gori je od Maura!

Njih dvoje sada uživaju u luksuznom letovalištu na ostrvu Sent Barts

Objavljeno:

Sad već sigurno svi znaju za ljubavni trougao Mauro Ikardi - Vanda Nara - Maksi Lopez, a izgleda da je u Argentini postao trend da fudbaleri "skidaju" devojke svojim najboljim prijateljima.

Poslednji koji je to uradio je Ezekijel Laveci, nekadašnji igrač Napolija i PSŽ-a koji ove teške dane za svet provodi u mondenskom letovalištu na ostrvu Sent Bartolomjuu društvu zanosne Natalije Borhes.

Očigledno velikog zavodnika nije briga za ono što se priča i piše o njemu, i on i njegova draga uživaju u trošenju desetina miliona dolara koje je Argentinac zaradio, posebno igrajući u Kini za Hebej.

A priča se o tome kako je Natalija bivša devojka opet bivšeg Lavecijevog najboljeg druga, Lorenca Tonetija, igrača Santa Fea, te da je zapala za oko Laveciju dok je još bila u vezi sa Tonetijem.

U stvari, nije zapala, nego su njih dvoje još u to vreme počeli da se viđaju Tonetiju iza leđa, iako je Laveci u to vreme bio u vezi sa modelom Janinom Skrepante.

- Dosadilo mi je da pričam o mom bivšem, to je gotovo, razišli smo se pre dve godine. Ali, kad me već pitate, znam tu devojku (Nataliju). Ona je bivša devojka Ezekjelovog dobrog prijatelja Lorenca (Tonetija). Ta njihova veza traje, prekidali su je nekoliko puta. Lagao je svog najboljeg druga, mene je varao, definitivno me ne zaslužuje. Lagao je svog prijatelja u lice kada su se videli pre nekoliko godina u Brazilu, i nedavno je opet... U svakom slučaju, neka radi šta želi, njegov problem. Karma će ih stići - ispričala je Lavecijeva bivša devojka.

Da stvar bude još gora, njih četvoro su parovima išli na zajednička letovanja (zvuči poznato - Ikardi i Vanda).

- Umorna sam od objašnjavanja. Nisam bila sa Lorenco dve godine u vezi i imam pravo na svoj život i da se zaljubim. Ezekijel je divan - poručila je Natalija Borhes, inače manekanka i glumica iz Brazila.

S druge strane, bivša devojka, Janina, iznosi dalje prljav veš i kaže da ovo nije prvi put Laveciju da preotima devojke svojim prijateljima.

- Nije mu prvi put da ovo radi, tako je isto bio sa devojkom još jednog prijatelja Naća Valea (producenta). Vale se zabavljao sa Lusijom Pedracom, a ova se u to vreme viđala i sa Lavecijem - ispričala je povređena Đanina.

Sve u svemu, Ezekijela očigledno ništa od toga ne zanima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.