IZ ZATVORA U HOTEL: Ronaldinjo u luksuznoj sobi odmara od drvenog kreveta - u posebnoj prostoriji održava formu!
Foto: EPA/Antonio Lacerda

majstor

IZ ZATVORA U HOTEL: Ronaldinjo u luksuznoj sobi odmara od drvenog kreveta - u posebnoj prostoriji održava formu!

Kako su granice zbog pandemije zatvorene, njih dvojica su iznajmila apartman u luksuznom hotelu u centru Asunsiona gde noćenje košta 350 dolara po osobi

Objavljeno: 13:51h

Ronaldinjo je od nedavno slobodan čovek pošto je zajedno sa svojim bratom pušten iz zatvora u Paragvaju u koji su dospeli zbog lažnih dokumenata i umešanosti u korupciju. Kako su granice zbog pandemije zatvorene, njih dvojica su iznajmila apartman u luksuznom hotelu u centru Asunsiona gde noćenje košta 350 dolara po osobi. Čelnici hotela su istakli da se Ronaldinjo dobro drži, nakon početne nervoze i zabrinutosti ubrzo je povratio karakterističan osmeh, a osoblje čini sve da mu pomogne.

foto: AP

U sklopu hotela je bazen, spa centar i centar za rekreaciju of šest hiljada kvadratnih metara. - Kupio je fudbalsku opremu, a mi smo opremili posebnu prostoriju u kojoj sada trenira i održava formu. Često je i u teretani", istakao je direktor hotela koji je u vlasništvu španske firme "Barcelona Group". Kaucija vredna 1,6 miliona dolara je plaćena, govorilo se o tome da je čitav problem rešio Leo Mesi, ali je Argentinac nedavno demantovao te navode.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.