GRUJIĆ ČEKA NA RAZGOVOR SA KLOPOM: Nisam više mlad, sad ili ostajem ili odlazim!
Marko Grujić čeka na razgovor sa Jirgenom Klopom, Foto: EPA/Peter Powell

Nema više čekanja

GRUJIĆ ČEKA NA RAZGOVOR SA KLOPOM: Nisam više mlad, sad ili ostajem ili odlazim!

Srpski fudbaler shvata da je vreme da preduzme dalji korak u karijeri

Objavljeno:

Marko Grujić neće i dalje čekati svoju šansu u Liverpulu.

Ako tokom narednog leta ne bude mogao da se izbori za mesto u timu Jirgena Klopa srpski fudbaler planira da pređe u neki drugi klub posle jednoipogodišnje pozajmici u Herti.

- Siguran sam da ćemo sesti i razgovarati o tome šta je najbolje za klub, a šta za mene. Više nisam toliko mlad. Sa 24 godine sam u fazi kad moram da napravim važne korake u karijeri. Moram da razmišljam i budem pametan u vezi s tim šta će se dalje desiti. Da li je najbolje da ostanete u Liverpulu i čekate šansu ili je vreme za drugu pozajmicu i odlazak u drugi klub? Trenutno ne znam odgovor. Sve je otvoreno - rekao je Grujić za specijalizovani sportski portal Atletik.

Marko Grujić ne zna da li će ostati član Liverpula
Marko Grujić ne zna da li će ostati član Liverpulafoto: EPA/Peter Powell

Srpskom vezisti pozajmica ističe na kraju sezone, ali je za dalje korake i pitanja još uvek rano jer je pred Hertom još devet ligaških utakmica. U međuvremenu, igrači su bez problema prihvatili smanjenje plate, pre svega zato što je suprotna odluka mogla da utiče da neki od zaposlenih u klubu dobiju otkaz.

- To je sjajna stvar. Nekoliko starijih igrača je predložilo da se odreknemo dela zarada i svi igrači su se brzo složili da je to ispravna stvar. Ne želite da vidite kako neko gubi posao. Trenutno je puno neizvesnosti. U mom timu postoji veliki broj igrača koji će od 1. jula biti van ugovora. Oni ne znaju šta će se desiti nakon toga. Moja pozajmica se završava krajem juna i oni se nadaju da će se do tada završiti sezona u Bundesligi. Kad će početi sezona u Liverpulu, to niko ne zna. Ima puno pitanja na koja ne znamo odgovore.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.