TOTALNI RASULO, BARSELONA PUCA PO ŠAVOVIMA: Posle Mesijevog napada na predsednika ostavke samo pljušte!
U Barseloni traje haos, Foto: EPA/Toni Albir

Situacija kulminira

TOTALNI RASULO, BARSELONA PUCA PO ŠAVOVIMA: Posle Mesijevog napada na predsednika ostavke samo pljušte!

Dvojici je lično Bertomeu dao otkaze a to je razgnevilo ostale

Objavljeno:

U Barseloni je totalni raspad sistema u poslednje vreme, a čini se da situacija tek sada kulminira. Šest direktora i potpredsednika podnelo je ostavke, o čemu su članove, navijače i javnost obavestili zajedničkim pismom.

Nedavno je Leo Mesi u ime igrača prozvao upravu, misleći na predsednika Đozepa Mariju Bartomeua, da je novinarima dao dezinformaciju kako igrači ne žele da im se zbog ekonomske krize nastale zbog koronavirusa smanje plate.

Dodao je da je ta laž tim gora jer su igrači odmah prihvatili sniženje plata i do 70% kako bi poslove i plate sačuvali brojni zaposleni u ostalim sekcijama kluba, pre svega tehničko i pomoćno osoblje.

Uz njega su tada stala dva potpredsednika kluba.

Emili Ruso i Enriku Tombas su igračima pružili podršku u sukobu s Bartomeuom pa im je predsednik poručio da će ih razrešiti dužnosti. Tombas je isprva pobesneo, ali se nije oglasio u javnosti, dok je Ruso otvoreno rekao da ovakav čin vidi kao "izdaju" te da smatra da ono što je ostalo od uprave "nema kredibilitet dalje voditi klub". Idući na Bartomeuovoj listi za odstrel bili su direktori Silvio Elias i Đozep Ponte.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.