LEGENDARNI NAPADAČ PODELIO PLAN ZATVORA, PA ZAVAPIO: Kako moj otac ovde može da bude siguran?
Vinćenco Jakinta, Foto: Youtube/Printscreen

ZAISTA SKUČEN PROSTOR

LEGENDARNI NAPADAČ PODELIO PLAN ZATVORA, PA ZAVAPIO: Kako moj otac ovde može da bude siguran?

Njegov otac je već 19 godina iza rešetaka

Objavljeno:

Bivši napadač Juventusa Vinćenco Jakinta je osuđen zbog nelegalnog posedovanja oružja, te je proveo gotovo dve godine iza rešetaka, a srećom po njega oslobođen je optužbe za pomaganje čuvenoj kalabrijskog mafiji Ndrangeti u njihovim poslovima.

- Ja sam poznata osoba. Pištolje sam tada kupio za budućnost, da ih imam kada budem u fudbalskoj panziji... Volio sam ići u streljanu kada bih imao slobodnog vremena - rekao je na suđenju 2018. godine ovaj bivši fudbaler, no to mu nije pomoglo i morao je iza rešetaka.

S druge strane, njegov otac Đuzepe je proglašen krivim za saradnju sa mafijom i osuđen je na 19 godina zatvora, te je u jeku pandemije koronavirusa još uvek iza rešetaka.

Jakinta je zbog toga odlučio da se obrati javnosti putem Instagrama i zamolio je da se pomogne ljudima u zatvoru koji ne mogu da budu na socijalnoj distanci i njihovo zdravlje je ugroženo.

- Uveren sam da je moj otac nevino osuđen. Ovo je plan zatvora u Vogeri. Kako zatvorenici mogu biti na sigurnoj distanci ovde? - pita se Jakinta.

Ranije je tvrdio i da su mu tužioci uništili život, baš kao i njegovoj porodici.

- Ovo je sramotno. Uništili su mi život i patim kao pas već godinama. Ne samo ja, već i moja porodica, a niko nije uradio ništa pogrešno. Naša porodica uopšte ne zna šta je mafija.

Jakinta je u bogatoj karijeri igrao za Udineze i Juventus, a sa selekcijom Italije je 2006. godine osvojio titulu prvaka sveta. U Juveu je najuspešniji bio u tandemu sa Fabiom Kvaljarelom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.