RUŠTU JE POBEDIO! Njegova prelepa supruga saopštila sjajne vesti: Posle 11 dana borbe za život pušten je iz bolnice
Ruštu i Isil Redžber, Foto: Printscreen/Instagram/isilrecber

uspeo je

RUŠTU JE POBEDIO! Njegova prelepa supruga saopštila sjajne vesti: Posle 11 dana borbe za život pušten je iz bolnice

Ona se zahvalila osoblju bolnice

Objavljeno: 16:47h

Sjajne vesti nam stižu iz Turske! Legendarni golman Ruštu Redžber se izborio sa koronavirusom i napustio je bolnicu.

Rekorder po broju nastupa za tursku reprezentaciju je tokom prethodnih 11 dana vodio tešku bitku za svoj život, s obzirom da mu je koronavirus toliko narušio zdravlje da je u jednom momentu morao biti smešten na intenzivnu negu.

Lekari su se borili za njegov život i borba je bila uspešna, pa će se on ubuduće oporavljati kod svoje kuće, kako je saopštila njegova atraktivna supruga Isil.

- Kakav prelep dan, hvala bogu, nakon 11 napornih dana moj suprug je otpušten iz bolnice! Prihvaćene su molitve, vi ste čvar koji nas vidi i poznaje. Iako moram biti srećna, ona je samo polovična, jer u bolnici je toliko mnogo pacijenata koji čekaju na izlečenje. Naše molitve će se nastaviti za sve one koji se bore da prežive na intenzivnoj nezi - rekla je Isil.

Ona se zahvalila svima koji su bili uz Ruštua i porodicu, a posebno lekarima i medicinskom osoblju koji su se danima borili za njega.

Usput je pomenula da je u borbi sa virusom Covid-19 najvažnija snaga sopstvenog organizma.

- Što se tiče metode lečenja, postoji protokol o lečenju koji sprovodi Ministarstvo zdravlja Republike Turske. Isti je u svim bolnicama u skladu sa nivoom bolseti osobe. ne postoje različite vrste lekova ili tretmana. Snaga vašeg tela je tu ključna. Da li je jače vaše telo ili virus. Rat počinje, zato isključite vaše štetne navike što pre moguće u skladu sa sledećim događajima. Znajte vrednost svog zdravlja i naših života - zaključila je Isil Redžber.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.