PRIJOVIĆ JE ŽRTVENO JAGNJE! Grci objavili drugu stranu priče o hapšenju: Morao je da prizna da ne bi išao u zatvor!
Grčki mediji donose novu stranu priče o Aleksandru Prijoviću, Foto: Dado Đilas

Da li znaju nešto što mi ne znamo?!

PRIJOVIĆ JE ŽRTVENO JAGNJE! Grci objavili drugu stranu priče o hapšenju: Morao je da prizna da ne bi išao u zatvor!

Kako se navodi, on se držao propisa i nije jedini krivac u celoj situaciji, a najveću odgovornost snosi menadžment restorana

Objavljeno:

Aleksandar Prijović je prekršio propise i odredbe Vlade Srbije u vreme vanrednog stanja i zbog toga će snositi posledice, odnosno, već je osuđen na tromesečni kućni pritvor i nosiće nanogicu.

Međutim, grčki mediji su sada objavili i drugu stranu priče pod oznakom "ekskluzivno" u kojoj navode da će povremeni srpski reprezentativac morati da posluži kao primer i plati cenu svoje popularnosti.

Grčka "Gazera" navodi da je Prijović u ovoj situaciji ništa više kriv nego ostali koji su se našli sa njim u prostoriji, ali i demantuje priču da je on sedeo u društvu više osoba u restoranu što je bilo zabranjeno, već da je došao u restoran sam.

Aleksandar Prijović će tri meseca biti u kućnom pritvoru
Aleksandar Prijović će tri meseca biti u kućnom pritvorufoto: Starsport©

- Iako se držao na udaljenosti od 15 metara od ostalih, nekoliko trenutaka kasnije policija je ušla i uhapsila sve, pa i samog napadača. Restoran je normalno radio u okviru zakona, ali greška menadžera je bila što klijente nisu smeštali kako je trebalo. Činjenica da je u prostoriji bilo 20 ljudi bila je dovoljna da svi završe u pritvoru - navodi "Gazeta".

On je tom prilikom naleteo na pevača Đanija i njegovu suprugu, ali kako pišu Grci, on se sve vreme pridržavao odredbi Vlade Srbije, a da je najveća greška organizatora, tačnije menadžmenta restorana.

Aleksandar Prijović je navodno držao propisano odstojanje
Aleksandar Prijović je navodno držao propisano odstojanjefoto: AP

- Prijović je, u suštini, sam otišao na lice mesta i u potpunosti se pridržavao svega, te nije imao nikakve veze sa drugim stolovima. Ali će morati da prizna delo za koje nije jedini krivac kako bi izbegao zatvor. Ustvari, on je platio cenu svoje popularnosti.

Prijović je dobro poznato ime u Grčkoj s obzirom da je uspešno nosio dres PAOK-a i bio jedan od najboljih igrača tamošnjeg prvenstva.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.