KAKVA PRIČA NENADA KRSTIČIĆA: Ova anegdota pokazuje koliko je Milojev tim voleo Zvezdu!
Nenad Krstičić, Foto: Starsport©

sjajna atmosfera je vladala

KAKVA PRIČA NENADA KRSTIČIĆA: Ova anegdota pokazuje koliko je Milojev tim voleo Zvezdu!

- To je bio poseban momentat za sve - rekao je Krstičić

Objavljeno: 18:32h

Fudbaler AEK-a Nenad Krstičić se prisetio vremena provedenog u Crvenoj zvezdi.

Mnogo smatraju da je upravo Krstičić bio ključan igrač Milojevićevog tima, što se i videlo kada je napustio Marakanu.

Krstičić se u razgovoru sa Mozzart Sport prisetio svog poslednjeg meča u dresu Zvezde protiv Čukaričkog, na Banaovom brdu, koji je zbog vremenskih nepogoda pomeran.

- Setio sam se toga tokom nedavnog razgovora sa Vujadinom Savićem. Ta anegdota najbolje može da pribliđi ljudima kakvi smo bili kao grupa. Utakmica sa Čukaričkim je odložena za 24 sata zbog snega. Sutradan se nije znalo da li će uopšte da se igra. Situacija se menjala iz sata u sat. Mi u karantinu više nismo znali šta ćemo sa sobom. Spontano smo se okupili u jednu sobu i počeli da pevamo Zvezdine navijačke pesme. To je bio poseban momentat za sve.

O tom timu Zvezde koji je ispisao zlatne stranice istorije crveno-belih imao je samo reči hvale, a Vladana Milojevića je apostrofirao kao najzaslužnijeg za uspehe kluba sa Marakane.

- Znate i sami gde sam sve igrao. Nikada nisam bio tako dobro izbalansiranom timu kao što je ta Milojevićeva ekipa. On je bio najzaslužniji što nas smo se tako uklopili. Imao sam osećaj da sa pojedincima igram čitavu karijeru. Doveo nas je do savršenstva. Tome je kumovala i odlična atmosfera, i to nije ona klasična fudbalerska fraza. Svako je imao delić zasluga za taj balans - rekao je Nenad Krstičić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.