SIN MU SE RAZBOLEO I ZAVRŠIO U BOLNICI: A klub ga kaznio zato što je otišao da ga poseti i pobegao iz karantina?!
Džerom Boateng u duelu sa Ričmondom Boaćijem u Ligi šampiona, Foto: Starsport©

Sin je ipak sin

SIN MU SE RAZBOLEO I ZAVRŠIO U BOLNICI: A klub ga kaznio zato što je otišao da ga poseti i pobegao iz karantina?!

Usput je izazvao i udes, ali zbog toga nije kažnjen

Objavljeno:

Bajern iz Minhena je kaznio Džeroma Boatenga zato što je prekršio naredbu o samoizolaciji i otišao van Bavarske kako bi posetio bolesnog sina, a tom prilikom je i izazvao sudar.

E sad druga stvar bode oči, a to je da nemački fudbaler nije sankcionisan zbog divljačke i ludačke vožnje kojom je ugrozio i svoj i tuđe živote, već zbog toga što je usled pandemije koronavirusa samoinicijativno napustio kućni karantin i otišao u bolnicu?!

- Ovi propisi regulišu ponašanje Bajernovih igrača u skladu sa preporukama bavarske vade i nadležnih zdravstvenih institucija. Klub će zato kazniti Boatenga - navodi se u saopštenju kluba i dodajte da će sav novac odmah biti prosleđen kao pomoć minhenskim bolnicama.

Šampion Nemačke je svim svojim igračima zabranio da izlaze iz Bavarske, a Boateng je prihvatio odluku kluba, iako mu se četvorogodišnji sin razboleo toliko da je morao da ide u bolnicu u Lajpcig.

- Prihvatam svaku odluku ako je opravdana. I znam da sam pogrešio što nisam obavestio klub, ali u tom trenutku sam razmišljao samo o sinu. Nije mu bilo dobro, a kad sin pozove oca u pomoć naravno da će da ide, nema veze u koje vreme! To mi je sin. Baš da vidim oca koji će da u takvom trenutku ostane u fotelji. Tužno je sve ovo - rekao je Boateng.

On se inače slupao kada se vraćao sa puta. Nije vozio brzo, ali je na put krenuo sa letnjim gumama, a neočekivano je krenuo da pada sneg i... Srećom, nije bilo povređenih, samo šteta na kolima od 25.000 evra, ali to je sad najmanje bitno. Biće i ta klupska kazna i policijska sigurno zbog letnjih guma, ali sin je ipak sin.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.