Ćale je pričao "Ako je kokain droga, ja sam narkoman", a sad je "Kokaniđin" sin uhapšen sa vatrenom Makarenom!
Aleksander Dimitri Kaniđa je sin čuvenog Klaudija Kaniđe, Foto: Printscreen/Instagram/alexcaniggia

kršio pravila zabrane

Ćale je pričao "Ako je kokain droga, ja sam narkoman", a sad je "Kokaniđin" sin uhapšen sa vatrenom Makarenom!

Čist dokaz da iver ne pada daleko od klade

Objavljeno:

Ljubiteljima fudbala sigurno nije potrebno objašnjavati ko je legenarni Klaudio Kaniđa, virtuoz sa loptom, čiju karijeru je u velikoj meri sputala jedna druga ljubav osim one prema fudbalu, a to je ona prema kokainu.

Mnogi su ga zbog toga prozvali Kokaniđa, a iako postoji uvreženo mišljenje da je čuvenu rečenicu "Ako je kokain droga, onda sam ja narkoman" izgovorio Maradona, to ipak nije istina i ta rečenica je izašla iz usta upravo Kaniđe.

E kao što je Klaudio za vreme karijere bio kontroverzan, nestašan i neobuzdan, isti takav je sada njegov sin, jer što bi se reklo "kakav otac, takav sin".

Aleksander Dimitri Kaniđa (27) našao se na naslovnim stranama u Argentini zbog hapšenja za vreme vanrednog stanja, a kako se ponašao dobro je da je uopšte i pušten na slobodu.

Tačnije, Kaniđa junior je završio u kućnom pritvoru zato što je u roku od dva dana dva puta prekršio naredbu o kućnoj izolaciji zbog koronavirusa i napuštao svoj dom i izlazio u javnost.

On nije mogao da odoli želji svoje devojke Makarene Erere da se prošetaju malo po gradu pa je seo u kola i krenuo, ali ih je na kontrolnom punktu odmah zaustavila policija i vratila nazad.

Pokušao je i sutradan isto i ponovo se dogodio isti epilog samo što je ovog puta uhapšen i prekršajni sudija mu je odredio kućni pritvor, ali sa time da je odvojen od svoje devojke.

Može se deći da je Aleks Dimitri imao i sreće zbog toga što je sin jedne od najvećih fudbalskih ikona u Argentini i da je zbog toga izbegao odlazak iza rešetaka, a to je spasilo i njegovu vrelu devojku deportacije u Meksiko.

Inače da "Iver ne pada daleko od klade" možete videti i po imidžu i stilu života naslednika čuvenog Klaudija Kaniđe.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.