POGINULA DEVOJKA FUDBALERA: Nastradala kad je bežala iz kućne izolacije! Obdukcija otkrila jezive detalje!
Rikardo Senturion i njegova tragično nastradala devojka, Foto: Printscreen/Instagram

Užasna tragedija

POGINULA DEVOJKA FUDBALERA: Nastradala kad je bežala iz kućne izolacije! Obdukcija otkrila jezive detalje!

Ona je imala srčanih problema i prethodno je već imala dve operacije na srcu

Objavljeno:

Ogromna tragedija se dogodila u Argentinii zavila u crno fudbalera Veleza Rikarda Senturiona! Njegova devojka Melodi Pasini je poginula u saobraćajnoj nesreći posle bega iz izolacija.

U Argentini je, kao i u većini država, na snazi naredba o kućnom karantinu i smanjenom kretanju građana, ali je 25-godišnja devojka iz za sada nepoznatih razloga odlučila da pobegne iz izolacije.

Međutim, tom prilikom je izgubila kontrolu nad automobilom i udarila u parkirano vozilo u kome nije bilo putnika. Ipak, rezultati obdukcije pokazuju da je ona tokom vožnjo doživela i srčani udar zbog čega je i došlo do nesreće.

Ona je imala srčanih problema i prethodno je već imala dve operacije na srcu.

Imali su nestabilnu vezu, koja je trajala četiri godine, ali je uvek bila uz njega u njegovim najtežim momentima, a imao ih je dosta.

- Klub je uz Rikarda Senturiona u ovom teškom trenutku nakon smrti njegove devojke Melodi Pasini. Naše saučešće porodici i puno snage Sentu - navodi se u saopštenju Veleza.

Ovo je još jedan udarac u teškom životu povremenog reprezentativca. Odrastao je u velikom siromaštvu bez oca kod je izgubio dok je još bio beba. Baka koja je vodila brigu o njemu dok je majka radila kako bi othranila porodicu, preminula je pre dve nedelje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.