JAVIO SE MILJENIK GROBARA: Da li mu je meč sa Voždovcem bio poslednji za Partizan?
Kalaba pričao o aktuelnostima, Foto: Starsport©

nije svetan da ide

JAVIO SE MILJENIK GROBARA: Da li mu je meč sa Voždovcem bio poslednji za Partizan?

- U kući živim, imam i dvorište tako da mogu da izađem da radim vežbe i to činim svakog dana. Igram igrice sa bratom i gledam serije

Objavljeno: 22:06h

Strahinja Pavlović se javio iz karantina iz svog rodnog Šapca putem Partizanovog Instagrama.

On je rekao kako provodi ove nimalo lake dane.

- U kući živim, imam i dvorište tako da mogu da izađem da radim vežbe i to činim svakog dana. Igram igrice sa bratom i gledam serije. Trenutno seriju 'Vikinzi". Tek sada vidimo koliko smo srećni što igramo fudbal i treniramo. Baš sam pre neki dan pričao sa Lakijem Pavlovićem i konstatovali smo: 'Eh, da nam je neko rekao da će mi Teleoptik ovoliko nedostajati.

Da li mu je meč sa Voždovcem bio poslednji u karijeri?

- Da, razmišljao sam o tome. Nadam se da neće biti tako i da mi neće biti poslednja ova utakmica protiv Voždovca. Nadam se da će se naći neki način... Čitao sam da bi možda moglo od maja da se nastavi prvenstvo, pa da odigram još nekoliko utakmica. Ne znam šta će biti... Iskreno, i nemam svest da odlazim. Znam da u julu idem u Francusku i da me očekuju neki novi ljudi, nova sredina. Ja živim za sledeći dan i ne razmišljam o tome. Hoću tek kada doće to na red.

On i njegovi saigrači su dali veliku donaciju Vladi Srbije,

- Kada je ovako teška situacija, mislim da ne bi smeo da bude nikakav problem da se odreknemo te plate. Lep gest i trebalo bi što više ljudi tako da gleda", poručio je Pavlović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.