TAKVU REŽIJU NIKADA U ŽIVOTU NISAM VIDEO: Teške optužbe potresaju Superligu Srbije!
Fudbaleri TSC-a na meču sa Partizanom, Foto: Starsport©

i dalje priča o tom meču

TAKVU REŽIJU NIKADA U ŽIVOTU NISAM VIDEO: Teške optužbe potresaju Superligu Srbije!

Reč ima prvi čovek kluba iz Bačke Topole

Objavljeno: 15:32h

Predsednik TSC-a Janoš Žemberi nakon dve nedelje od utakmice sa Radom i dalje priča o dešavanjima sa Banjice. Inače, meč je pripao njegovoj ekipi rezultatom 4:3.

On kaže da je to najveća režija koju je on imao prilike da vidi u svom životu.

– Svašta sam viđao u životu, ali takvu režiju, nikad. Imali smo naspram sebe 14 fudbalera. Nisam se pomirio sa porazom, Bog nas je pogledao. Zamislite da gledate kako streljaju vaše ljude, bez suda. E, ne može! Nije zdravo, moj temperament nije mogao da izdrži, niti sam bio dužan da gledam – rekao je Žemberi i objasnio zbog čega je pre završnice meča napustio stadion ‘Kralj Petar Prvi’.

– Kažnjeni smo, za kratko vreme, sa pet žutih kartona, domaćini jednim. A, igrali su grublje od nas. Ako smo zaslužili pet, onda su oni morali da dobiju barem šest opomena. Ostali smo sa desetoricom, prvi žuti karton naš fudbaler je dobio bez razloga. O prvom penalu da ne pričam. Otišao sam pre drugog, opravdanog penala, video sam šta nam se sprem – dodao je Žemberi.

Ni pobeda nije ublažila njegovu srdžbu na dešavanja tog dana.

– Da smo ostali kompletni, dali bismo pet golova, Silađi i Lukić hoće prvo mesto na listi strelaca, o tome niko ne razmišlja. Ugrožena je direktno naša pozicija na tržištu. Radu nije bilo spasa, žao mi je tog kluba, ali nema razloga da ga više veštački spašavamo. Građevinarima je u interesu da ispadnu, da se presaberu i to je kraj – rekao je Žemberi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.