SRPSKI FUDBALER PREŽIVEO PAKAO ZBOG KORONAVIRUSA: U sobi bez WC-a je nas 15, svuda su tragovi krvi i bube...
Lopta, Foto: EPA/Andrej Cukić

ALARMANTNA SITUACIJA

SRPSKI FUDBALER PREŽIVEO PAKAO ZBOG KORONAVIRUSA: U sobi bez WC-a je nas 15, svuda su tragovi krvi i bube...

Đakovac je bio član Sarajeva od jula 2011. godine do januara 2012, a trenutno je član portugalskog kluba CF Uniao Madeira

Objavljeno:

Aladin Đakovac, bivši fudbaler Sarajeva, vratio se iz Portugala u Srbiju i doživeo je velike neugodnosti zbog trenutne situacije sa koronavirusom.

Đakovac i ostali putnici prevezeni su s beogradskog aerodroma u Prihvatni centar Subotica, gdje su doživjeli velike neugodnosti.

- Izvedeni smo sa aerodroma u Beogradu sinoć pre ponoći i odvezeni smo u Suboticu bez ikakvog objašnjenja, dok su nam govorili da idemo u hotel do isteka policijskog časa. Odrađene su preventivne mjere i niko od građana nije imao simptome - napisao je Đakovac, dodavši:

Potresan status
Potresan status foto: Printscreen/Facebook

- Onda smo smešteni u sobe sa po 15-ak osoba u sobi, prepune buba, bez kupatila i sa toaletima gde se nalaze i tragovi krvi. Jesu li to preventivne mere zaštite gde će i jedan zaraziti ostalih 14, a ostalih 14 narednih 50, koji su u centru ili zastrašivanje građana da se vraćaju u svoju zemlju??? Dok su Beograđani ostali u hotelu u Beogradu, ovde se radi o građanima Srbije koji ne žive u Beogradu.

Đakovac je bio član Sarajeva od jula 2011. godine do januara 2012, a trenutno je član portugalskog kluba CF Uniao Madeira, za koji su svojevremeno igrali i neki drugi srpski igrači, sada već bivši fudbaleri.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.