LEGENDA FUDBALA SE OBRATILA DEKIJU I SRBIMA: Italijani su mnogo pogrešili - ovo ne smete nikako da radite!
Marko Materaci, Foto: Printskrin

apel

LEGENDA FUDBALA SE OBRATILA DEKIJU I SRBIMA: Italijani su mnogo pogrešili - ovo ne smete nikako da radite!

- Želim vam puno sreće i molim vas: Radite ono sto vam kažu i ostanite kod kuće - rekao je Materaci

Objavljeno:

Čuveni italijanski fubaler Marko Materaci se putem Instagrama obratio Dekiju Stakoviću i našem narodu povodom aktuelne pandemije koronavirusa.

Bivši igrač Intera i reprezentacije Italije istakao je da je njegov narod napravio mnogo grešaka u borbi protiv ovog opakog virusa, koji je odneo na više od pet hiljada života u njegovoj zemlji.

- Ćao Deki, ćao brate. Šaljem ovaj apel srpskom narodu, jer mislim da je jako važno pošto smo mi Italijani mnogo pogrešili. Nismo shvatili ozbiljno ono što nam je govorila Vlada i svako je radio kako je hteo. Neko je šetao, neko je izlazio napolje sa društvom, i to je najgora stvar koji smo mogli da uradimo jer ovaj virus je izuzetno snažan, proklet virus koji pogađa sve - rekao Materaci.

- Ako želite da traje 15 ili 20 dana maksimalno, radite ono što vam se kaže, ne radite kao mi Italijani, svako od nas je radio šta je hteo a to je neizvodljivo jer nismo uspeli da limitiramo ovo što nam se dešava u ovom momentu. Želim vam puno sreće i molim vas: Radite ono sto vam kažu i ostanite kod kuće - zaključio je Materaci.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.