JOVIĆEV OTAC PRIZNAO DA JE LUKA NAPUŠTAO DOM: Moj sin izlazi samo do prodavnice, nije došao zbog Sofije!
Milan Jović brani sina, Foto: Espreso.co.rs, Printscreen/Real Madrid TV

brani sina

JOVIĆEV OTAC PRIZNAO DA JE LUKA NAPUŠTAO DOM: Moj sin izlazi samo do prodavnice, nije došao zbog Sofije!

- Ovo će loše uticati i na njegovu karijeru, jer kako da dokaže nekome u Realu da ništa od ovoga nije istina i da se pridržava pravila - rekao je Milan Jović

Objavljeno:

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji da u redovnom postupku podnese krivičnu prijavu protiv fudbalera Luke Jovića zbog nepoštovanja mera samoizolacije nakon što je došao iz inostranstva, prenosi Insajder.

Ovo je već drugi dan da se piše o razlozima takvog ponašnja srpskog fudbalera. Mnogi su rekli da je došao zbog rođendana svoje devojke Sofije Milošević, ali, kako je Jovićev otac Milan rekao za Blic, to nije tačno.

- Nije istina da je Luka došao zbog Sofijinog rođendana u Beograd. Ne znam da li se zbog nje i vodi negativna kampanja oko mog sina. Šta god ljudi mislili o njoj, ja mogu da garantujem za svoje dete da poštuje propise i da ne izlazi napolje, osim do marketa da kupi namirnice - rekao je Milan Jović za „Blic”.

Policija sada utvrđuje Lukine maršute i da li je zaista išao "samo do prodavnice".

- Ja njega proveravam i preko moje ćerke, a njegove sestre, koja je s njim. Stalno smo u kontaktu i mene moja deca ne lažu. Da sam ih tako vaspitavao da me lažu nikada ne bi stigli do ovoga gde su sada. Luka je dobar i vaspitan momak i zaista nije korektno od medija što se stvara takva slika o njemu. Ponašaju se kao da je čoveka ubio. On je došao u Srbiju uz dozvolu kluba i nije uradio ništa loše. Mislite da ove vesti ne stižu i u Španiju? Ovo će loše uticati i na njegovu karijeru, jer kako da dokaže nekome u Realu da ništa od ovoga nije istina i da se pridržava pravila - zaključio je Milan Jović.

Propisana kazna ja nepoštovanje ove odluke države Srbije je novčana ili zatvor do tri godine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.