POLICIJA POKRENULA ZVANIČNU ISTRAGU PROTIV JOVIĆA: Ništa ga neće spasiti kazne zbog kršenja naredbe države Srbije!
Protiv Luke Jovića je pokrenuta policijska istraga, Foto: Starsport©

istražuje se gde je bio i šta je radio

POLICIJA POKRENULA ZVANIČNU ISTRAGU PROTIV JOVIĆA: Ništa ga neće spasiti kazne zbog kršenja naredbe države Srbije!

Srpski fudbalski reprezentativac nije ispoštovao obavezni karantin od 14 dana za sve koji dođu u Srbiju iz stranih zemalja

Objavljeno: 11:33h

Luka Jović i Nikola Ninković su jedni od onih ljudi koji su prekršili naredbe Vlade Srbije o obaveznom karantinu po dolasku u Srbiju sa destinacija u kojima je žarište koronavirusa i zbog toga će snositi posledice.

Kao što su premijerka Ana Brnabić i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović u sredu uveče na konferenciji najavili, protiv svih građana koji prekrše naredbe države u vreme vanrednog stanja će biti pokrenute istrage i krivične prijave.

Luka Jović je zbog Sofije Milošević došao u Srbiju
Luka Jović je zbog Sofije Milošević došao u Srbijufoto: Printscreen Instagram

Prvi na udaru je upravo napadač Real Madrida koji je došao iz Španije u Srbiju uz dozvolu kluba na proslavu rođendana svoje devojke Sofije Milošević i nije se pridržavao naredbe o obaveznom kućnom karantinu od 14 dana za sve građane koji dolaze u našu zemlju iz područja u kojima je pandemija koronavirusa u ekspanziji.

Jović je uhvaćen kako se šetka po Beogradu i zbog toga je policija pokrenula zvaničnu istragu o njemu, saznaje "Blic".

U toku je proveravanje njegovog kretanja, a istražnim radanjama je obuhvaćeno kuda se kretao i s kim je bio u kontaktu naš fudbalski reprezentativac, kako bi se utvrdili potencijalni rizici širenja epidemije.

Luka Jović je prekršio naredbu Vlade Srbije
Luka Jović je prekršio naredbu Vlade Srbijefoto: AP

Prema rečima njegovog oca Milana, Luka je bio testiran u Madridu na koronavirus i bio je negativan, ali to ne znači da nije mogao u međuvremenu dok nije došao u Beograd da se zarazi i da zarazi i druge.

Zbog toga što se oglušio o propis o obaveznoj samoizolaciji na 14 dana posle dolaska iz zemlje naročito pogođenom epidemijom SARS-CoV19 korona virusa, Joviću preti i kazna od jedne do 12 godina zatvora, kako je rekao ministar Stefanović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.