REPREZENTATIVAC BIH POBEGAO IZ ITALIJE U SARAJEVO: Svi su ga napali zbog toga, on rekao da neće u samoizolaciju!
Ervin Zukanović je pobegao iz Italije u Sarajevo, Foto: EPA/Alessandro DI Marco

Prilično neodgovorno se poneo

REPREZENTATIVAC BIH POBEGAO IZ ITALIJE U SARAJEVO: Svi su ga napali zbog toga, on rekao da neće u samoizolaciju!

Kako sam kaže, ne smatra da je potrebno da ide u kućnu samoizolaciju iako dolazi iz mesta koje je žarište koronavirusa u Evropi

Objavljeno:

U trenucima kad su mnoge države zabranile izlazak i dolazak putnika i prelazak preko granica, posebno kada je reč o onima koji dolaze iz Italije, reprezentativac BiH je uspeo da pobegne sa Apenina u Sarajevo.

Ervin Zukanović je usred pandemije koronavirusa koja je najjača upravo u Italiji kada je reč o evropskim zemljama došao u Sarajevo i čak objavio fotografiju sa stadiona "Grbavica".

Ovaj njegov gest je izazvao veliko negodovanje javnosti i njegovih pratilaca na društvenim mrežama koji su ga napali da je ovim svojim potezom ugrozio druge ljude i da je to što je uradio prilično neodgovorno.

Mnogi su napali Zukanovića (17) zbog neodgovornog postupka i ponašanja
Mnogi su napali Zukanovića (17) zbog neodgovornog postupka i ponašanjafoto: EPA/Fehim Demir

- Mnogi mi šalju poruke i pitaju zašto nisam u samoizolaciji i postavljaju slična pitanja. Čudno mi je što me to pitaju, jer nisam nikoga ugrozio. Testiran sam pre dolaska u Bosnu, kao i drugi fudbaleri. Imao sam negativan nalaz kada sam došao u Sarajevo - poručio je Zukanović.

On se ne nalazi u samoizolaciji koju su vlasti širom Evrope preporučile ljudima koji dolaze iz mesta žarišta, a kaže da nema ni potrebe za time da se stavi samoinicijativno u kućni karantin na 14 dana.

- Prijavio sam dolazak kome god je trebalo. Sve sam uradio po zakonu. Ne bih nikada ugrožavao zdravlje porodice. Dobio sam dozvolu da napustim Italiju. Treniram individualno, i dobro se osećam. Nemam nikakve simptome - dodao je defanzivac SPAL-a.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.