BIVŠI TRENER ZVEZDE RAZGALIO DELIJE: Otišao sam da bih se vratio na Marakanu!
Kosanović i Milojević, Foto: Starsport©

ponovo sarađuju

BIVŠI TRENER ZVEZDE RAZGALIO DELIJE: Otišao sam da bih se vratio na Marakanu!

"Kad je stigao poziv Milojevića, krenuo sam jer su mi ambicije vezane za teren"

Objavljeno:

Desna ruka Vladana Miojevića i neko ko je bio zaslužan za sjajnu atmosferu u svlačionici Crvene zvezde, Milan Kosanović je čovek koji će zauvek biti zapisan u istoriji kluba sa Marakane kao trener koji je bio deo tima koji je vratio crveno-bele na evropsku mapu.

Kosanović sada ponovo sarađajue sa Milojevićem, ovoga puta u Al Ahlilu, gde ih očekuje polufinale kupa Saudijske Arabije.

Harizmatični stručnjak je u razgovoru za Sportski žurnal najavio povratak na Marakanu jednog dana.

- Otišao sam da bih se jednog dana vratio u Crvenu zvezdu, ne sumnjam da će to i da se dogodi. Dve Lige šampiona i jedna Liga Evrope ostaju kao nezaboravno profesionalno iskustvo i zadovoljstvo - rekao je Kosanović, koji je prokomentarisao svoj odlazak iz Zvezde.

Milan Kosanović
Milan Kosanović foto: Starsport©

- Realno, odlaskom Milojevića zatvoren je i moj dvoipogodišnji rad u Crvenoj zvezdi. Novi trener želeo je da formira svoj stručni štab, to je razumljivo. Nisam odlazio iz kluba odmah, drago mi je da sam uspešno sarađivao sa trenerom omladinaca Slavoljubom Đorđevićem. Škola zaslužuje velike pohvale za sve što je urađeno, plodovi će tek da se vide. Možda u ovom trenutku niko i nije svestan uspeha. Kad je stigao poziv Milojevića, krenuo sam jer su mi ambicije vezane za teren.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.