KOKEZA POSLAO HEROJE HRVATSKE NACIJE U IZOLACIJU: Dramatične vesti stižu iz komšiluka!
Slaviša Kokeza, Foto: Dado Đilas

PREDSEDNIK FSS IZAZVAO PANIKU

KOKEZA POSLAO HEROJE HRVATSKE NACIJE U IZOLACIJU: Dramatične vesti stižu iz komšiluka!

Kongres UEFA održan je u Amsterdamu neposredno uoči žreba grupa druge po redu Lige nacija

Objavljeno:

Predsednik hrvatskog Fudbalskog saveza Davor Šuker, selektor Zlatko Dalić, direktor Damir Vrbanović, portparol Tomislav Pacak i voditeljka Kancelarije međunarodnih poslova i licenciranja Ivančica Sudac su u samoizolaciji do srede!

Naime, svi oni bili su 2. marta na kongresu UEFA i izvlačenju grupa Lige nacija u Amsterdamu, na kojem je bio i predsednik srpskog Fudbalskog saveza Slaviša Kokeza kod kojeg je utvrđen koronavirus. Kokeza je primljen na Infektivnu kliniku Kliničkog centra Srbije u Beogradu.

- Koliko znamo, niko od nas koji smo bili tamo nismo bili u bliskom kontaktu sa Slavišom Kokezom, ali smo iz predostrožnosti i u dogovoru s našim lekaromZoranom Bahtijarevićem svi u samoizolaciji do srede. Niko ne pokazuje nikakve simptome - rekao je za Jutarnji.hr portparol HNS-a Tomislav Pacak.

Davor Šuker
Davor Šuker foto: Zorana Jevtić

Kongres UEFA održan je u Amsterdamu neposredno uoči žreba grupa druge po redu Lige nacija, prisutni su bili predsednici svih evropskih Saveza, bila je i većina selektora. Uz predsednika UEFA Slovenca Aleksandera Čeferina, u Amsterdamu su uz predsednika srpskog nogometnog saveza Kokezu bili i Dejan Savićević iz Crne Gore, Elvedin Begić iz BiH...

Nadamo se da virus neće nastaviti da se širi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.