KORONAVIRUS HARA MEĐU FUDBALERIMA: Posle Srbina zaražen i reprezentativac Norveške!
Morten Torsbi (desno) pozitivan je na testu na koronavirus, Foto: AP

Novi zaraženi

KORONAVIRUS HARA MEĐU FUDBALERIMA: Posle Srbina zaražen i reprezentativac Norveške!

On je trebalo da igra protiv Srbije u Oslu

Objavljeno:

Loše vesti stižu iz Italije, pošto je mladi fudbalski reprezentativac Srbije Dušan Vlahović bio pozitivan na testu za koronavirus.

Nešto pre toga je stigla vest da su još četvorica igrača Sampdorije zaraženi, a među njima je i norveški reprezentativac Morten Torsbi koji je trebalo da igra u meču polufinala baraža za EURO 2020 protiv Srbije.

Dvadesettrogodišnji Norvežanin je jedan od petorice zaraženih igrača kluba iz Đenove, gde je virus počeo da se širi od Manola Gabijadinija.

- Juče sam osetio blage simptome i danas sam saznao da sam bio pozitivan na testu. Ne plašim se, klupski lekari motre na mene i pratim instrukcije italijanskih čelnika - rekao je Torsbi, koji će morati da provede narednih 20 dana u izolaciji, kod kuće u Đenovi.

Duel između Norveške i Srbije je bio zakazan za 26. mart u Oslu, međutim, Norvežani su već ranije obavestili UEFA da ne žele da igraju tu utakmicu u skladu sa preporukama i odlukama svoje Vlade, a sva je prilika da će svi mečevi baraža biti odloženi do daljeg.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.