ŠTA RADE U SUPERLIGI SRBIJE DOK SE ODLAŽU SVA SPORTSKA TAKMIČENJA? Iskreni da budemo - nećete verovati!
Superliga Srbije, Foto: Filip Plavčić

HM...

ŠTA RADE U SUPERLIGI SRBIJE DOK SE ODLAŽU SVA SPORTSKA TAKMIČENJA? Iskreni da budemo - nećete verovati!

Da li je ovo baš društveno odgovorno ponašanje?

Objavljeno:

Takmičenje u fudbalskoj Superlige Srbije nastavlja se u subotu utakmicama 26. kola, u kojem Crvena zvezda dočekuje Napredak, dok će Voždovac dočekati Partizan.

Kolo će od 14.00 "otvoriti" trenutno četvoroplasirani TSC iz Bačke Topole i ekipa Radnika. Oba tima u ovaj meč ulaze sa tri vezane pobede.

Sat i po kasnije, Voždovac će dočekati Partizan. Tokom prethodnih sezona dueli ovih rivala uvek su bili zanimljivi, od poslednjih šest "zmajevi" su čak četiri rešili u svoju korist, pa i sada treba očekivati dobru utakmicu.

Voždovac, koji će sa klupe predvoditi Jovan Damjanović, osmi je na tabeli sa 35 bodova, dok je Partizan drugi sa 55 bodova. ; Od 16.00 su na programu četiri utakmice - Javor će dočekati Čukarički, Mladost ekipu Indjije, niški Radnički na Čairu igra protiv Mačve, dok će se u vojvodjanskom derbiju u Subotici sastati Spartak i Vojvodina.

Od 18.00 na teren će fudbaleri Proletera i Rada, a u istom terminu Zvezda će na svom terenu dočekati Napredak.

Poslednjih pet medjusobnih duela crveno-beli su rešili u svoju korist i potrudiće se da, na proslavi 75. rodjendana kluba, tu seriju i nastave.

Zvezda je lider šampionata sa 66 bodova, dok je Napredak na 11. poziciji sa 26 osvojenih bodova.

Parovi 26. kola: TSC - Radnik (14.00) Voždovac - Partizan (15.30) Javor - Čukarički (16.00) Mladost - Indija (16.00) Radnički Niš - Mačva (16.00) Spartak - Vojvodina (16.00) Crvena zvezda - Napredak (18.00) Proleter - Rad (18.00)

Dakle, koronavirus uopšte nije uticao na čelnike srpske Superlige.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.