Božović Grujiću: Idi više, bićemo srećni!
Foto: news1/sasa Pavlic Koky

oproštaj

Božović Grujiću: Idi više, bićemo srećni!

Zvezdin trener Miodrag Božović, u svom prepoznatljivom šaljivom stilu, obratio se Grujiću rečima: "Idi više, bićemo srećni"
Objavljeno:

Mladi fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić rekao je danas da je istovremeno i tužan i srećan jer će utakmica protiv Radničkog iz Niša, na kojoj će crveno-beli proslaviti 27. šampionsku titulu, biti njegova poslednja uoči odlaska u Liverpul. - Biće ovo specijalna utakmica za mene, poslednja u ovom mandatu u Crvenoj zvezdi i svakako drugacija od ostalih. U isto vreme biću tužan i srećan, ali proslavićemo titulu, podići trofej i to je sjajno - izjavio je Grujić na konferenciji za medije. Zvezdin trener Miodrag Božović, u svom prepoznatljivom šaljivom stilu, obratio se Grujiću rečima: "Idi više, bićemo srećni", a zatim konstatovao da je srećan što je trenirao takvog igraca i čoveka.

foto: Filip Plavčić
- Ali, više čoveka, jer se dobar igrac nađe, ali dobar čovek teško. Nadam se da mu nije poslednji put da igra na Marakani, da će doći neki put sa Liverpulom, a možda će ovde i da završi karijeru. Božović je odbacio bilo kakvu priču o kalkulacijama, s obzirom na to da se uoči poslednjeg kola Vojvodina, koja gostuje Partizanu, Radnički i Čukarički bore za dva mesta u Evropi. - Mi ne puštamo nikoga, biće teško motivisati igracve, ali opet, čeka nas pun stadion, Zvezda je veliki klub i naša obaveza je da pružimo maksimum - poručio je Božović. Utakmica poslednjeg kola između Crvene zvezde i radničkog igra se sutra od 19 sati, a pola sata ranije počinje ceremonije dodele šampionskog trofeja i medalja. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.