Babić o privikavanju na promene koje Stanković uvodi u igru Zvezde i kako se radi na treninzima!
Srđan Babić kaže da mu je drago zbog gola u Šapcu, Foto: Starsport©

pozvao navijače na proslavu rođendan

Babić o privikavanju na promene koje Stanković uvodi u igru Zvezde i kako se radi na treninzima!

Defanzivac crveno-belih najavljuje spektakl u meču sa Napretkom

Objavljeno:

Fudbaler Crvene zvezde Srđan Babić izjavio je da je srećan zbog povratka u tim i gola u pobedi protiv Mačve u Šapcu 3:0 i pozvao navijače da zajedno naprave spektakl narednog vikenda protiv Napretka.

- Igrali smo u Šapcu 90 minuta u punom ritmu, odlično smo priveli utakmicu kraju, a mislim da smo mogli da postignemo još nekoliko golova. Meni svaka šansa znači, verujem da sam dobro odradio posao, a srećan sam i zbog gola. Naravno, tim je na prvom mestu, najbitnije je da igramo dobro kao ekipa i da pobeđujemo. Iako je bila drugačija formacija, videlo se da smo spremni i za taj stil igre, uigrani smo i sve je dobro funkcionisalo - rekao je Babić za klupski sajt.

Zvezdin defanzivac istakao je da je najvažnije da tim daje svoj maksimum, kao i da je za sve potrebno vreme.

Srđan Babić jer pozvao navijače na rođendan
Srđan Babić jer pozvao navijače na rođendanfoto: Starsport©

- Rekao sam više puta da Stanković želi da promeni nešto u našoj igri i organizaciji. Za sada nam odlično ide, ali imamo još prostora za napredak. Za sve je potrebno vreme, ali mi dajemo maksimum na svakom treningu. Videlo se i protiv Partizana i Inđije da smo igrali dobro i stvarali prilike, ali lopta nije htela u gol, u Šapcu smo odlično otvorili utakmicu i verujem da ćemo biti sve bolji.

Babić je iskoristio priliku i da pohvali navijače i pozove ih na naredni meč protiv Napretka.

- Uvek sam govorio da nam mnogo znače naši navijači koji su uz nas svih 90 minuta. Pravi 12. igrač, koji nam daje prekopotrebnu snagu i kada ne ide. Uz njihovu podršku sve je lakše, a iskoristio bih priliku i da ih pozovem sledeće nedelje da ispune tribine naše Marakane i da proslavimo rođendan. Potrudićemo se da napravimo spektakl i da uz dobru igru zajedno proslavimo novu pobedu - poručio je Babić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.