BIVŠI JUVENTUSOV TALENAT TRENIRA SA PARTIZANOM: Briljira pred Miloševićevim očima, čeka se da potpiše ugovor!
Denis Stojković (broj 18) je na treninzima Partizana, Foto: Printscreen/Youtube/Anna Deidda

Dugo se već priča o njemu

BIVŠI JUVENTUSOV TALENAT TRENIRA SA PARTIZANOM: Briljira pred Miloševićevim očima, čeka se da potpiše ugovor!

Kako kažu svedoci činio bi sjajan tandem sa Filipom Stevanovićem

Objavljeno: 10:08h

Nije došao u zimskom prelaznom roku, ali jeste stigao van njega u Humsku. Denis Stojković već nekoliko dana trenira sa fudbalerima Partizana na Teleoptiku i ostavlja za sada odličan utisak.

Kako prenosi "Žurnal", talentovani 17-godišnji vezista više nema ugovornu obavezu prema Avelinu pošto mu je ugovor istekao i bez plaćanja obeštećenja može da potpiše za crno-bele.

Momak rođen u Švajcarskoj, na čijem su dolasku insistirali Savo Milošević i pomoćnik Milan Đuričić, prošao je fudbalske škole Juventusa, Čelsija, LASK-a, Torina i Olimpije iz Ljubljane.

Na sebe je skrenuo pažnju još dok je Milošević radio kao direktor mlađih kategorija u FSS-u, pa je bio pozvan u kadetsku reprezentaciju Srbije dok je selektor bio Đuričić i ostavio odličan utisak na turniru u Zagrebu.

Tada se najviše družio baš sa Partizanovim biserom Filipom Stevanovićem.

- Denis je odličan, pre svega – tehničar. Bio je sa nama na nekoliko okupljanja, između ostalog na turniru u Zagrebu. Selektor nam je bio Milan Đuričić. Dobro, tad smo još bili deca, ali... - ispričao je zimus na pripremama u Turskoj Stevanović o Stojkoviću.

Prema informacijama "Žurnala", Stojković briljira na treninzima i uskoro bi trebalo da se saradnja ozvaniči i kroz potpisivanje ugovora.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.