ZVEZDAN TERZIĆ ĆE NAVUĆI GNEV DELIJA... Zvezda ovo pod hitno mora da uradi!
Zvezdan Terzić, Foto: Starsport©

zaslužio je

ZVEZDAN TERZIĆ ĆE NAVUĆI GNEV DELIJA... Zvezda ovo pod hitno mora da uradi!

- Šta god traži, koliko kod da traži, dajte čoveku ugovor - napisao jedan od navijača crveno-belih

Objavljeno: 14:41h

Zvezdaši imaju jednu martovsku želju, a to je da El Fardu Ben produži saradnju sa klubom sa Marakane.

Svima je jasno koliki uticaj na igru Stankovićevog tima ima omaleni napadač sa Komorskih ostrva, koji je ove sezone sa 13 postignutih golova najbolji strelac Superlige.

Zvezdin talisman iz Salcburga je svojim pristupom, zalaganjem i odnosom prema crveno-belom grbu zaslužio da se konačno završi saga oko njegovog ugovora, koja traje predugo... Obe strane su izrazile veliku želju za nastavkom saradnje, ali i dalje izostaje zvanična potvrda.

Očekivalo se da će potpis dogoditi tokom zimskih priprema, međutim, na veliko iznenađenje zvezdaškog dela javnosti to se nije dogodilo. Po kuloarima kruže priče da mu je Zvezdan Terzić ponudio 600.000 evra po sezoni, a da je Ben tražio 750.000 evropskih novčanica. Utisak je da 30-godišnji fudbaler zaslužuje svaki cent. Njegov učinak na terenu je nemerljiv. Ne samo da postiže golove, Ben je nakon odlaska Marina sa Marakane postao lider Stankovićeve ekipe, što se najbolje videlo u Mačvi, gde je postigao dva gola i udelio jednu asistenciju. Ben čini saigrače boljim, stvara prostor i koristi i najmanju grešku protivnika ne bi li pomogao svom timu.

Upravo je to navelo navijače Zvezde da masovno krenu sa objavama na internetu i vapajem za novi ugovor Benu. Ukoliko crveno-beli ne uspeju da ostvare dogovor sa omalenim napadačem, očigledno je da će navući ogroman gnev Delija.

Na leto je delovalo da je Benova priča u Zvezdi završena, ali je njegov transfer u Al Vahdi neočekivano propao, pa iz tog razloga nije bio registrovan za mečeve Lige šampiona, u kojima je mnogo nedostajao. Ipak, Ben je to stoički prihvatio, nastavio je vredno da radi i naplata njegovog truda je došla u vidu golova.

Uprava Zvezda nije žalila novac kada je plaćala Van la Paru, Kanjasa, Garsiju i Tomanea, koji su, budimo realni, prikazali veoma malo na stadionu "Rajko Mitić".

Za razliku od njih, Ben je golovima u Mocartovom gradu doneo Zvezdi plasman u Ligu šampiona posle 25 godina, tako da će zauvek ostati upisan u istoriju najtrofejnijeg srpskog kluba.

- Šta god traži, koliko kod da traži, dajte čoveku ugovor - napisao jedan od navijača crveno-belih i pogodio tačno u centar.

Ben je zaslužio, Ben je onaj pravi!

BONUS VIDEO:

(B.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.