RONALDINJO PONOVO UHAPŠEN: Legendarni Brazilac s bratom opet završio iza rešetaka u Paragvaju!
Ronaldinjo i njegov brat Roberto su ponovo završili iza rešetaka, Foto: EPA

Šokantni preokret

RONALDINJO PONOVO UHAPŠEN: Legendarni Brazilac s bratom opet završio iza rešetaka u Paragvaju!

Legendarni Brazilac je ponovo noć proveo u pritvoru

Objavljeno:

Iako je delovalo da će skandal sa legendarnim bivšim fudbalerom Ronaldinjom i njegovim bratom u Paragvaju se završiti dobro po njega, to se nije dogodilo.

Umesto da krenu nazad u Brazil u petak, njih dvojica su ponovo završili iza rešetaka. To je odlučio sudija pred kojim su se u petak pojavili Ronaldinjo i Roberto de Asis.

Ronaldinjo uoči izlaska pred sudiju
Ronaldinjo uoči izlaska pred sudijufoto: AP

Sudija je odbio predlog javnog tužioca da Brazilci budu pušteni na slobodu i da im se izrekne novčana kazna zato što su sarađivali sa tužilaštvom, a utvrđeno je bilo da su žrtve prevare, pa im je ponovo određen pritvor.

On bi sada mogao da bude suočen sa optužnicom u kojoj mu prema paragvajskom zakonu preti maksimalna kazna od 5 godina zatvora, mada se ipak očekuje da se sve završi sa novčanom kaznom.

1 / 3 Foto: EPA/Nathalia Aguilar

Podsećamo da je Ronaldinjo s bratom uhapšen u sredu u Paragvaju zbog posedovanja lažnog paragvajskog pasoša, iako mu nikakav pasoš uopšte nije bio ni potreban da bi ušao u tu zemlju.

Nakon saslušanja je utvrđeno da su on i brat bili žrtve prevare iza koje se krije lokalni biznismen, a brazilska legenda se nevešto pravdala time da je te falsifikovane pasoše dobio na poklon u avionu.

Njemu su vlasti Brazila oduzele brazilske putne isprave u novembru 2018. godine jer nije platio kaznu od 2,5 miliona dolara zbog uzrokovanja ekološke štete prilikom gradnje na jednom posedu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.