SRELA SE DVOJICA DEJANA U KAFANI: Delije je obuzela ekstaza zbog tog susreta!
Delije bi volele da obojica sede na klupama njihovih timova, Foto: Starsport©

Dobitna kombinacija

SRELA SE DVOJICA DEJANA U KAFANI: Delije je obuzela ekstaza zbog tog susreta!

Slika koja je razgalila srca navijača Zvezde

Objavljeno: 11:54h

Do zanimljivog susreta je došlo tokom prethodnih dana u jednoj beogradskoj kafani, kada su jedan na drugog naleteli trener fudbalera Crvene zvezde i bivši, trofejni, trener košarkaša crveno-belih.

Dejan Stanković i Dejan Radonjić, dva čoveka koji imaju posebno mesto u srcima Delija su naišli jedan na drugog, a taj susret je morao biti ovekovečen zajedničkom fotografijom.

Porazom od Fenerbahčea u sredu Zvezda je šanse za plasman u četvrtfinale Evrolige svela na minimum, a večeras (19.00) u Arenu stiže ove sezone odlični Makabi, koji se bori za prednost domaćeg terena u TOP 8. Kec u Beogradu je 2,55, dok je dvojka 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Makabi.

Dobro je poznato kakav status ima Radonjić među crveno-belim navijačima kojima je doneo toliko trofeja i radosti, a oni sigurno žele da i Stanković bude isto tako uspešan na klupi fudbalskog tima.

Radonjić trenutno nema trenerski angažman pošto je pre nekoliko meseci dobio otkaz u Bajernu, a da pitate bilo kog zvezdaša da li želi da se on vrati na klupu voljenog kluba, teško da biste dobili ijedan negativan odgovor.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.