Oglasio se Zvezdan Terzić: Ponosan sam na uspehe, nastavljamo da radimo za nove pobede naše Zvezde!
Zvezdan Terzić, Foto: Starsport©

rođendan

Oglasio se Zvezdan Terzić: Ponosan sam na uspehe, nastavljamo da radimo za nove pobede naše Zvezde!

Omladinska ekipa proglašena je za najbolji juniorski tim, trener omladinaca Slavoljub Đorđević je najbolji stručnjak mladih, a ofanzivac omladinaca Ilija Babić, najbolji junior. Legendarni dribler Miloš Šestić nagrađen je za životno delo

Objavljeno:

Fudbalski klub Crvena zvezda proglašen je za najbolji sportski kolektiv u SD crveno-belih.

Nagradu je u ime kluba primio direktor Zvezdan Terzić, koji se prisutnima obratio sa željom da iz dana u dan bude što uspešniji.

- Postovani zvezdaši, dragi prijatelji, danas je rođendan svih nas, dan kada se pre 75 godina rodila Crvena zvezda, najveći klub na ovim prostorima. Klub koji je simbol našeg naroda, klub koji se voli svim srcem. Svi mi koji radimo u Crvenoj zvezdi, ponosni smo na slavnu tradiciju naših klubova ali i svesni obaveze koju nam je ta tradicija nametnula, a to je da iz dana u dan budemo još bolji i uspešniji. Posebno sam srećan što su uspesi fudbalskog kluba obeležili ovu jubilarnu 75. godinu. Liga šampiona drugu godinu zaredom ostaće upisana zlatnim slovima u istoriji Crvene zvezde. Ali, ponosan sam i na uspehe svih naših sportista, pre svih naših džudista koji su takođe zaslužili ovo priznanje. Fudbalski klub jeste stub našeg sportskog društva i tako i treba da bude, pomogli smo mnogim našim klubovim i nastavićemo da pomažemo. Nastavljamo da živimo i radimo za nove uspehe naše Crvene zvezde! Neka je Crvena zvezda uspešna i večna - poručio je Terzić.

foto: Emilija Jovanović

Omladinska ekipa proglašena je za najbolji juniorski tim, trener omladinaca Slavoljub Đorđević je najbolji stručnjak mladih, a ofanzivac omladinaca Ilija Babić, najbolji junior. Legendarni dribler Miloš Šestić nagrađen je za životno delo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.