KOLIKO JE KNEZ LAZAR SRBIJA, TOLIKO SU PARTIZAN I TREPČA SRBIJA: Crno-beli u borbi za srpstvo na Kosovu!
Ostojić i Vitas u društvu članova uprave Partizana, Foto: FK Partizan

SVEČANO U JUŽNOJ POKRAJINI

KOLIKO JE KNEZ LAZAR SRBIJA, TOLIKO SU PARTIZAN I TREPČA SRBIJA: Crno-beli u borbi za srpstvo na Kosovu!

Predsednik FSKIM je rekao da je ova poseta Uprave i igrača FK Partizana vrlo podsticajna za sve mališane koji se bave sportom ali i za njihove trenere i klubove

Objavljeno:

Predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić je u svom kabinetu primio je Upravu FK Partizan i igrače istoimenog kluba koji su želeli da se upoznaju sa sportskim aktivnostima Kosovske Mitrovice.

U neformalnom razgovoru, obećana je, u neko dogledno vreme i utakmica između FK Partizan i tamošnjih fudbalskih klubova, koja bi imala humanitarni karakter, a na inicijativu predsednika Fudbalskog Saveza Kosova i Metohije – Igora Uljarevića.

Predsednik FSKIM je rekao da je ova poseta Uprave i igrača FK Partizana (Bojana Ostojića i Uroša Vitasa) vrlo podsticajna za sve mališane koji se bave sportom ali i za njihove trenere i klubove:

- S obzirom da na teritoriji Kosovske Mitrovice egzistiraju 24 fudbalska kluba , koje opština finansira kroz Ustanovu za sport, omladinu i specijalizovane usluge, počastvovani smo dolaskom ovih ljudi, jer nam poseta bilo koga iz Beograda mnogo znači. Njome se učvršćuje ionako jaka veza između Kosmeta i Republike Srbije. Dolazak igrača bilo fudbalskih, bilo košarkaških klubova za našu decu predstavlja motiv da nastave da se bave sportom a možda nekad i postanu poznati kao što su ovi momci, koji su sa nama danas. Mi smo posle 20 godina dobili novu Halu sportova, u kojoj smo mi domaćini i spremni smo, da sa zadovoljstvom ugostimo sve klubove iz centralne Srbije. U planu je i izgradnja fudbalskog kompleksa, koja će mnogo značiti našim sportistima, njihovim roditeljima i trenerima.

Vuletić prima statuu kneza Lazara
Vuletić prima statuu kneza Lazara foto: FK Partizan

Potpredsednik crno-belih profesor Vladimir Vuletić se zahvalio na gostoprimstvu, statui kneza Lazara koju je od predsednika Spirića dobio na poklon rekavši da je FK Partizan klub koji gaji ljubav prema ovom narodu, prema iskri srpstva.

- Koliko je knez Lazar Srbija, toliko je Trepča Srbija, toliko je Partizan Srbija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs(


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.