PARTIZAN OSTAO BEZ VAŽNOG FUDBALERA: Oproštaj od crno-belog dresa pred derbi!
Foto: Starsport©

zvanično

PARTIZAN OSTAO BEZ VAŽNOG FUDBALERA: Oproštaj od crno-belog dresa pred derbi!

"Njemu želimo puno sreće u daljoj karijeri sa željom da u Kini nastavi da postiže još veće uspehe nego do sada"

Objavljeno:

Zoran Tošić je napustio Partizan i prešao u redove kineskog drugoligaša Tejdžou.

Tošić je Humsku napustio bez obeštećenja iako mu je do isteka ugovora ostalo još četiri meseca. Partizan tako od transfera popularnig Bambija u Kinu neće zaraditi ništa, ali će budžet kluba iz Humske biti rasterećen jedne od najvećih plata, koja iznosi oko 550.000 evra godišnje.

- Od četvrtka, 27. februara 2020. godine Zoran Tošić postao je zvanično igrač kineskog drugoligaša Tajzu Juandija i time se oprostio od kluba u Humskoj. FK Partizan se Zoranu Tošić zahvaljuje za poslednje dve i po godine koliko je u drugom mandatu proveo u crno-belom dresu i svojim igrama doprineo osvajanju Kupa i plasmanima i igrama u Ligi Evrope - navodi se u saopštenju.

foto: Starsport©

- FK Partizan i Zoran Tošić sporazumno su se dogovorili o prekidu saradnje, kao i dinamici isplate dugovanja. Zoranu Tošić želimo puno sreće u daljoj karijeri sa željom da u Kini nastavi da postiže još veće uspehe nego do sada - dodaje se.

Nezvanično, Partizan duguje Zoranu Tošiću 700.000 evra. Tošić je u dva navrata igrao za Partizan, u koji je došao iz Banata 2007. Posle toga je 2009. otišao u Mančester junajted, pa u Keln na pozajmicu, da bi od 2010. do 2017. nosio dres moskovskog CSKA.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.