STANKOVIĆ OTKRIO ŠTA GA JE IZBACILO IZ TAKTA NA MEČU SA INĐIJOM: Najavio je i spektakl u nedelju!
Dejan Stanković, Foto: crvenazvezdafk.com

ide dalje

STANKOVIĆ OTKRIO ŠTA GA JE IZBACILO IZ TAKTA NA MEČU SA INĐIJOM: Najavio je i spektakl u nedelju!

- Uz ovakve utakmice se raste. I pre meča sam rekao da Inđija ima planove. Iskoristili su šansu posle naše greške

Objavljeno:

Utiske posle meča u kom je tim Crvene zvezde remizirao sa Inđijom (1:1) u gostima u okviru 23. kola Superlige Srbije izneo je šef stručnog štaba Crvene zvezde - Dejan Stanković. Istakao je da nema šta da zameri svojim fudbalerima koji su dali sve od sebe da donesu sva tri boda u Beograd.

- Čestitao sam mojim igračima na drugom poluvremenu, na odnosu i na šansama. Prvo smo se mučili, nije nam ni teren išao „na nogu“, ali ne želim da tražim izgovore. Bila je tvrda utakmica, mnogo žutih kartona, faulova. Imali smo nekoliko prilika u drugom poluvremenu, uspeli smo da izjednačimo, ali ne i da preokrenemo. Upravo pristup iz drugog dela igre je ono što tražim - jasan je bio Stanković.

Uprkos remiju, Stanković ističe da ekipa može da izvuče pouke iz utakmice sa Inđijom.

- Uz ovakve utakmice se raste. I pre meča sam rekao da Inđija ima planove. Iskoristili su šansu posle naše greške, imali su još jednu u drugom poluvremenu, ali tad je Borjan intervenisao. Izbacio me je iz takta primljen pogodak. Izašli smo visoko, pokušali da pokupimo sve lopte, ali eto. Mogli smo na kraju da dobijemo utakmicu, ali ovakvi mečevi znače za jačanje karaktera. Još jednom moram da pohvalim drugo poluvreme. Izašli smo sa praktično četvoricom napadača, zaista smo želeli rezultat i nemam šta da im zamerim.

Stanković ističe da nije razočaran rezultatom, kao i da igrači nisu razmišljali o večitom derbiju koji je na programu u nedelju.

- Život ide dalje. Zašto bih bio razočaran? Ima mnogo situacija kojima nisam bio zadovoljan, ali odnos je bio dobar. „Pocepali“ su se do samog kraja. Nije im bio derbi u glavi. Spremamo utakmicu po utakmicu i već sad krećemo sa analizom i spremanjem meča sa Partizanom. Čeka nas spektakl u nedelju, to je meč koji mnogo znači navijačima, Beogradu i čitavoj Srbiji - podvukao je Stanković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.