NADA PARTIZANA ZAVRŠILA U HRVATSKOM TREĆELIGAŠU: Hvala ti, crno-bela ljubavi! Odlazim, a volim te!
Adnan Islamović je napustio Partizan, Foto: Printscreen/Instagram/adnanislamovic3

Posle 10 godina otišao

NADA PARTIZANA ZAVRŠILA U HRVATSKOM TREĆELIGAŠU: Hvala ti, crno-bela ljubavi! Odlazim, a volim te!

Iznenadio je pomalo odlukom gde će nastaviti karijeru

Objavljeno: 12:42h

Mladi fudbaler Adnan Islamović (22) odlučio je da karijeru nastavi u Hrvatskoj, a mnoge je iznenadila odluka da kao idealnu sredinu za dalji svoj razvoj pronađe u redovima Novigrada, koji se takmiči u trećoj ligi?!

Momak koji pokriva pozicije na levoj strani terena prošao je sve selekcije Partizana, a dolazi u hrvatskog trećeligaša kao naslednik Manuela Pamića i Matea Topića koji su u međuvremenu napustili klub.

- Nije baš čest slučaj da mladi reprezentativac jedne države, u najboljim godinama odluči da pojača trećeligaša. Ma kako ambiciozan bio. Mladi Adnan Islamović (22) igrao je za drugu ekipu beogradskog Partizana, a ima i dva nastupa za omladinsku reprezentaciju Srbije te sedam nastupa za U18. Pozivan je i za mlađe selekcije, što je znak da je, vrlo verojatno, bio talentovan. E, sad, da li se taj talent izgubio ili nije, saznaćemo vrlo brzo. Nakon Partizana imao je nekoliko avantura u drugoj srpskoj ligi, gde je igrao za Novi Pazar, Žarkovo i Teleoptik Zemun. U te tri sezone skupio je 26 nastupa - navodi se na portalu "24sata.hr".

Mladi fudbaler je do sada bio član Teleoptika koji je filijala crno-belih, a sticao je seniorsko iskustvo i u Novom Pazaru i Žarkovu, ali nije uspevao da se izbori za ulazak u prvi tim Partizana.

- Deset godina najlepših emocija! Hvala ti, hvala ti, crno-bela ljubavi! Odlazim, a volim te - napisao je Islamović na svom Instagramu povodom odlaska iz kluba.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.