Zvezda obezbedila plej-of!
Delije, Foto: Starsport©

SLAVLJE CRVENO-BELIH MOŽE DA POČNE

Zvezda obezbedila plej-of!

Turbulentna sezona za klub, ali se već sada može reći da je i uspešna

Objavljeno:

Crvena zvezda je u subotnje predvečerje slavila nad Vojvodinom sa 2:0 na prvoj utakmici Dejana Stankovića otkako se vratio na Marakanu, ovoga puta u ulozi trenera.

Tom pobedom, crveno-beli su, kada se podvuče crta, i zvanično obezbedili plej-of Superlige Srbije za sezonu 2019/20 i to čak osam kola pred kraj njenog, da se tako izrazimo, "regularnog" dela.

I pre duela sa Inđijom u sredu, ali i Večitog derbija koji je na programu u nedelju, crveno-beli devetoplasiranoj ekipi Mladosti iz Lučana celih 30 bodova, a u osam kola teoretska razlika koja može da se stigne je 24.

Teoretski, i Partizan bi uz dva trijumfa u naredna dva meča mogao da se već sada pridruži crveno-belima, što bi i Vojvodini moglo da pođe za rukom u 25. kolu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Podsetimo, u plej-ofu će igrati prvoplasiranih osam ekipa, dok u plej-aut ide osam klubova iz "donjeg doma". Za razliku od prethodnih, ove sezone nema prepolovljavanja bodova, tako da ova prednost od +13 u odnosu na Partizan bi mogla da odigra ključnu ulogu pred tih sedam odlučujućih mečeva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.