PREOKRET U SLUČAJU ILIJE IVIĆA, SRBINA KOJI ĆE IGRATI ZA KOSOVO: Juče je objavljeno jedno, a danas...
Ilija Ivić, Foto: Printscreen

javio se gradonačelnik

PREOKRET U SLUČAJU ILIJE IVIĆA, SRBINA KOJI ĆE IGRATI ZA KOSOVO: Juče je objavljeno jedno, a danas...

Majka mu ipak nije dobila otkaz

Objavljeno:

Gradonačelnik Gračanice Srđan Popović je rekao da majka Ilije Ivića nije radila u ovoj opštini.

Nakon što je mladi fudbaler Ilija Ivić iz Kišnice kod Gračanice dobio poziv da igra za reprezentacijutzv. državeKosova i to objavio na društvenim mrežama, prema informacijama Fudbalskog saveza Kosova, njegovi roditelji su dobili otkaz.

“Roditelji Ilije Ivića izgubili su posao kao vrstu pritiska od strane srpskih vlasti, samo zato što je njihov sin primio pozivnicu da se pridruži reprezentaciji Kosova”, navodi se u saopštenju ovog saveza koje je objavljeno na Tviteru.

Oni navode da je majka mladog fubalera radila kao službenik u opštini Gračanica, a otac kao prosvetni radnik.

Međutim, gradonačelnik Gračanice Srđan Popović u kratkom telefonskom razgovoru za “Koseev.info” je rekaoda majka Ilije Ivića nije radila u ovoj opštini. Upitan za komentar o ovom događaju, kratko je odgovorio da nije upoznat sa situacijom.

Ivić je 19. februara objavio na Fejsbuku video snimak, sa naslovom “Priča o dečaku Iliji Iviću iz Gračanice, koji je dobio poziv da igra za Kosovo i već tri godine štiti boje Fljamurtara”.

Vest o tome da će se jedan Srbin pridružiti kosovskoj reprezentaciji juče i danas listom su prenosili i prištinski i beogradski mediji i pojedini međunarodni.

Ivić je pre nekoliko dana za prištinske medije rekao da mu poziv mnogo znači jer mu je to šansa da napreduje.

„Poziv mi mnogo znači jer to pokazuje da neko ceni moj napredak. To mi je motiv za dalje, ali za sada je prvi tim u klubu važniji od reprezentacije“, rekao je Ivić za prištinski Telegrafii dodao da će se u budućnosti pridružiti, preneo je Tanjug.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Koseev.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.