MILOŠEVIĆEVE REČI O KOJIM ĆE SE PRIČATI: Ne bih imao srca da to uradim!
Savo Milošević, Foto: Starsport©

konferencija za štampu

MILOŠEVIĆEVE REČI O KOJIM ĆE SE PRIČATI: Ne bih imao srca da to uradim!

Trener crno-belih ima reč

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana gostuju u Bačkoj Topoli ekipi TSC-a u okviru 22. kola Superlige Srbije, a trener crno-beli Savo Milošević je govorio o raznim temama pred prestojeći duel.

Milošević se na početku osvrnuo na eventualni transfer Zorana Tošića.

- To još nije gotovo, moja ideja je da probamo da ga zadržimo. Ali ljudski kao trener i kao neko koga je Tošić mnogo zadužio od kad sam ovde, ako je njegova želja da ode, ja ga neću zaustavljati. On je zaslužio takav tretman i od mene i od kluba. On je neko ko nam je mnogo potreban i mnogo nam donosi, ali ne bih imao srca da ga zaustavim ako se dogovori da ode. Ja moram i u tome da ga podrzim. Svako koga nema bez njega se moze. To je fudbal. To pokazuje koliko su inostrani klubovi zainteresovani za naše igrače - rekao je Milošević.

Kada je reč o predstojećem rivalu, strateg Partizana ima samo reči hvale.

- Bilo je teško protiv TSC u Beogradu iako je ekipa koja je došla iz nižeg ranga. Odmah su pokazali da imaju takmičarski mentalitet i kontinuitet. Pokazali su timski kvalitet pored individualnog koji imaju. Postali su ekipa za Evropu, a s obzirom da su pre nekoliko godina bili u trećoj jasno je da to nije slučajnost već proizvod kontinuiranog rada i razvoja.

Prema njegovim rečima ekipa je veoma motivisana.

- Jesenas smo trošili dosta energije u Evropi pa smo imali problema u svakoj domaćoj utakmici posle Evrope. Probao sam da nateram igrače da razmišljaju kao ja, da svaku utakmicu u Superligi igramo kao da je evropska. Potrebna nam je takva energija i da na taj način gledamo sve rivale, počevši od TSC. Trudim se da ja ne dodajem dodatni pritisak na igrače koji već imaju tim što igraju za Partizan. Svaka utakmica je pritisak pa ne moramo i mi dodatni praviti. Igrači su svesni da je svaka tekma bitna i imaju svest da više nema opravdanja - istakao je Milošević.

Meč između TSC-a i Partizana na programu je od 18.00 u subotu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.