Epilog nikad uzbudljivije sezone u Primeri: Nezaustavljivi Suarez doneo titulu Barseloni! (FOTO) (VIDEO)

Primera, 38. kolo

Epilog nikad uzbudljivije sezone u Primeri: Nezaustavljivi Suarez doneo titulu Barseloni! (FOTO) (VIDEO)

Katalonci osvojili 24. titulu prvaka države u istoriji
Objavljeno: 19:46h

Fudbaleri Barselone su uspeli da odbrane titulu šampiona Španije pobedom na meču sa Granadom rezultatom 3:0 i tako stavili tačku na nikad zanimljivije takmičenje u španskoj Primeri! Katalonci su zadržali prednost od jednog boda u odnosu na najvećeg rivala Real Madrid koji je takođe zabeležio pobedu protiv Deportiva.

Važio je tim Luisa Enrikea pre ovoga meča za apsolutnog favorita i to je potvrđeno već u 22 minutu kada je posle sjajne akcije mrežu domaće ekipe zatresao fenomenalni Luis Suarez. Igrala je Barsa svoju prepoznatljivu igru, kontrolisala posed meča, dok je Granada u nedostatku opcija čekala svoju šansu iz brzih napada, ali je na ovom meču nije dočekala. Igrao se 38' minut kada je Dani Alveš lepo protrčao po svojoj strani, primio sjejnu loptu i pogodio urugvajskog napadača u obrvu za rezultat 2:0. U nastavku je viđen mirniji meč, bez previše uzbuđenja sve do 86. minuta kada je Suarez het-trikom stavio tačku na ovaj meč. Katalonci su odbranili titulu i postali prvaci države po 24 put u istoriji.
Svesni su bili u Madridu da će njihov najveći rival teško ostati bez bodova na meču sa Granadom, ali se ipak nisu predavali pre kraja. Tračak nade je stigao u 7. minutu kada je Kristijano Ronaldo krunisao jedan organizovani napad svojih saigrača. U tom trenutku u Granadi nije bilo golova pa je "Kraljevski klub" bio na čelu tabele. U 25. minutu isti igrač duplira prednost golom glavom, uz dosta sreće, posle kornera koji je izveo Toni Kros. Isti rezultat je ostao na snazi do samog kraja, pa su izabranici Zinedina Zidana prvestvo završili na drugom mestu. Primera, 38. kolo: Subota: Deportivo - Real Madrid 0:2 (Ronaldo 7, 25) Granada - Barselona 0:3 (Suarez 22, 38, 86) Atletik Bilbao - Sevila 19:30 Atletiko Madrid - Selta Vigo 19:30 Nedelja: Malaga - Las Palmas 12:00 Espanyol - Eibar 19:00 Betis Hetafe 19:30 Hihon - Viljareal 19:30 Rajo Valjekano -Levante 19:30

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Sve golove sa mečeva možete pogledati ovde! 86' Evo novog gola! Kruna sezone za Luisa Suareza - het trik! 46' Mečevi se nastavljaju! 45' Gotova su poluvremena na obe utakmice! Realu je potrebno čudo kako bi se domogao titule
38' Barselona je stavila jednu ruku na pehar! Strelac je ponovo fenomenalni Suarez - Granada - Barsa 0:2 25' Duplira prednost najbolji igrač Evrope - Deportivo- Real 0:2!
22' Evo odgovora Katalonaca, Strelac je Suarez 7' Goooooooooooooooool!!! Ko bi drugi nego Kristijano Ronaldo koji kruniše fenomenalnu timsku akciju svoje ekipe! Barselona je pod pritiskom. Deportivo- Real 0:1!

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.