SLUČAJ 'RIČMOND BOAĆI' U MANČESTER JUNAJTEDU: Italijani profitiraju na neviđenoj grešci Crvenih đavola!
Pol Pogba - Ričmond Boaći, Foto: EPA/Peter Klounzer/Peter Powell

PARATIĆI ZNA ŠTA RADI

SLUČAJ 'RIČMOND BOAĆI' U MANČESTER JUNAJTEDU: Italijani profitiraju na neviđenoj grešci Crvenih đavola!

Juve želi još jednog igrača iz engleskog centra tekstila, Žesusa iz Sitija, ali to je malo verovatna opcija

Objavljeno:

Sve je izvesnije da bi Pol Pogba, nezadovoljan i doduše povređen, mogao da napusti Mančester junajted. Nema nameru da produži ugovor, a teška artiljerija između Rajole i Ole-Gunara Solskjera pokazuje da je Francuz sve dalje, do marta je povređen, a Norvežanin nije mogao da garantuje da će Pogba ikada više obući dres “Đavola”.

Problem je u sledećem, Junajted je odbio velike ponude, sada je Pogbi cena pala i više ne može da se vrati ni uloženih 100 miliona evra koliko su 2016. platili Juventusu.

Italijani bi nazad Pogbu, to je i njegova želja, ali nema šanse da Juventus koji oslobađa prostor za platu Pogbe platio devetocifrenu sumu za vezistu. Navodno, Mino Rajola, njegov superagent, donosi ponudu o kojoj će Englezi morati da razmisle.

U pitanju je oko 60 miliona evra sa bonusima plus Aron Ramzi koji se nije snašao u Italiji. Junajted bi Rabioa, ali Francuz je već upozorio Juventus da ga ne računa u kusur, niti da želi da ode iz kluba. Uz to, Sari veruje da bi Rabio u drugom delu sezone mogao da bude otkrovenje, pa će nekadašnji igrač PSŽ svakako ostati "pod Alpima".

Juve želi još jednog igrača iz engleskog centra tekstila, Žesusa iz Sitija, ali to je malo verovatna opcija…

Ono što je takođe veoma interesantno, ovo što se dešava Mančesteru, desilo se bivšem klubu Ričmonda Boaćija, Đangsu Suningu, koji ga je iz Crvene zvezde februaru 2018. godine doveo za 5.500.000 evra, a onda ga je godinu dana kasnije prodao za 2.500.000 u isti klub.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.