ODGURNUO ME S LEĐA I UDARIO U GLAVU: Sead Kolašinac pretukao novinara u Novom Pazaru! Oglasio se i UNS!
Skandal u Novom Pazaru, Foto: Starsport©

traži se reakcija policije i tužilaštva

ODGURNUO ME S LEĐA I UDARIO U GLAVU: Sead Kolašinac pretukao novinara u Novom Pazaru! Oglasio se i UNS!

Braća Kolašinac su napala Redžepa Koraća jer im se nije svideo neki tekst koji je objavljen na portalu "Indeksonlajn"

Objavljeno:

Udruženje novinara Srbije zatražilo je od policije i tužilaštva u Novom Pazaru da rasvetle okolnosti incidenta u kom je udaren novinar portala "Indeksonlajn" Redžep Korać a od rukovodstva i trenera FK Novi Pazar da mu upute izvinjenje.

Korać je za UNS izjavio da ga je u subotu, u centru Novog Pazara, ispred zgrade u kojoj je održana izborna skupština Fudbalskog kluba Novi Pazar, udario direktor škole tog kluba Sead Kolašinac.

- Dok sam razgovarao sa prijateljima, prišao mi je šef stručnog štaba FK Novi Pazar Kenan Kolašinac i rekao 'Nemoj tamo ti mene da pominješ'. Pitao sam gde ga pominjem, a on mi je odgovorio 'Znaš ti'. Uhvatio sam ga za ruku i rekao 'hajde ne zezaj', jer se znamo godinama. Tada me je njegov brat Sead Kolašinac odgurnuo sa leđa i dok sam se okretao udario u glavu sa kesom punom nekih stvari i čvrstih predmeta - rekao je Korać.

Sead Kolašinac
Sead Kolašinacfoto: Printscreen/Youtube/RTV Novi Pazar

Dodao je da je do tog incidenta bio u prijateljskim odnosima sa braćom Kolašinac i da je pisao o njima, a da im je sada zasmetalo što je napisao tekst o privatnoj školi fudbala koju je otvorio čovek koji je bio pomoćni trener u školi fudbala braće Kolašinac.

UNS je preneo i izjavu Seada Kolašinca koji je negirao da je napao novinara, navodeći da je došlo do "verbalne rasprave u kojoj nije bilo udaranja".

Dodao je da mu ne smeta pisanje portala "Indeksonlajn" već što je Korać "spletkario" protiv njega i njegovog brata.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.